comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 3 Şubat Çarşamba

03 Şubat 2016, Çarşamba 17:45
Akşam Postası - 3 Şubat Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda 3 Şubat Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 3 Şubat Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini derledik.


3 Şubat Çarşamba Futbol Haberleri


Amedspor - Fenerbahçe maçı nerede oynanacak?

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşen Amedspor'un rakibiyle nerede oynayacağı merak konusu oldu. 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Güneydoğu ekibinin karşılaşmayı Seyrantepe Diski Stadı'nda oynamayacak.
 
FutbolArena'nın TFF yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Amedspor - Fenerbahçe maçının nerede oynanacağına Diyarbakır İl Güvenlik Kurulu karar verecek.

 

4 büyüklerin transfermarkt değerleri ne kadar?

 
Süper Lig'e iddialı transferlerle başlayan ve ligde maç fazlasıyla lider olan Fenerbahçe, transfermarkt değerlerinde açık ara önde bulunuyor.
 
Robin van Persie, Luis Nani, Lazar Markovic gibi piyasa değerleri yüksek olan oyuncuları kadrosunda barındıran Fenerbahçe yerli olarak en pahalı oyuncularını da kadrosunda bulunduruyor.

 

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

 
Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın açılışıyla ilgili bugün yazılı basında bir takım haberler çıkmıştı. Vodafone Arena'nın Mart'ın 19'unda açılacağı iddia edilmişti. Siyah beyazlı kulüp bu haberleri yalanladı.
 
Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman, çok yakında bir basın toplantısı ile Vodafone Arena'nın açılacağı tarihi ve açılış programını kamuoyu ile paylaşacaktır. 
 
Bu açıklamadan önce speküle edilen tarihlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyururuz" denildi.

 

Bursaspor, Koray Günter'i neden transfer edemedi?

 
Bursaspor ara transfer'de Galatasaray ile yakın ilişki içinde oldu. Hamza Hamzaoğlu eski öğrencilerini yeni takımına kazandırmak için yönetime taleplerini iletti. 
 
Jem Paul Karacan'la kiralık olarak anlaşılırken, Koray Günter ise iki kulüp arasında yaşanan satış opsiyonu sorununa takıldı.
 

Arturo Vidal, Bayern Münih'ten ayrılıyor mu?

 
Bayern Münih'in bu sezon başında 37 milyon Euro'ya Juventus'tan transfer ettiği Arturo Vidal, antrenmana alkollü çıktığı gerekçesiyle kulüpten gönderilebilir. 
 
Bild'in haberine göre; 28 yaşındaki futbolcunun alkollü olduğunu gören yöneticiler devreye girerek oyuncuyu idmana almadı. Pep Guardiola'nın Vidal ile görüştüğü ve kendisini toparlamasını istediği belirtildi.
 
Arturo Vidal geçtiğimiz yıl da alkollü araç kullandığı için kaza yapmış ve ölümden dönmüştü.
 

Real Madrid, Neymar için ne kadar teklif etti?

 
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'a tam 190 milyon Euro'luk teklif var. Bu teklifin sahibiyse Katalan ekibinin ezeli rakibi Real Madrid. 
 
İspanya'da konuşulan bu dev transfer hamlesi için bu ülkede yaşayan gazeteci Mehmet Çiftçi, Twitter hesabından “Neymar Real Madrid'e adım adım yaklaşıyor. Mehmet Çiftçi, twitter hesabından "Barcelona'nın masasında 190 Milyonluk teklif var. Neymar gider. RM forması hayırlı olsun”ifadelerini kullandı.

 

Asya futbol tarihinin en pahalı transferi kim?

 
7 ay önce Porto'dan 24.8 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığı Atletico Madrid'e gelen Jakson Martinez 32 milyon Sterlin ( 42 milyon Euro / 135 milyon Lira ) gibi astronomik bir bedelle Çin'in yolunu tuttu. 
 
Jackson Martinez, sezonun ilk devresinde Atletico Madrid forması altında istenilen patlamayı gerçekleştirememişti ve La Liga'da 15 maçta yalnızca 3 gol, 2 gol pası ile oynamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!