comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (03 Şubat 2016 Çarşamba)

03 Şubat 2016, Çarşamba 16:41
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (03 Şubat 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bugün neler yazıldı? Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri.
 

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 3 Şubat Çarşamba basında çıkan Fenerbahçe haberleri

3 Şubat Çarşamba 2016 Fenerbahçe haberleri


Fenerbahçe, transferdeki geleneğini bozmadı


Süper Lig'de maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, yine ara transfer döneminde sessiz kalmayı tercih etti.
 
Sezon öncesi tam 11 transfer yapan Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında kadrosunu korumayı başardı.
 
Sarı-Lacivertli ekip, ara transfer döneminde sadece Hakan Çinemre'yi gönderdi. Hakan Çinemre, Gaziantepspor'a kiralandı.
 

Fenerbahçe en son ne zaman Ocak ayında transfer yaptı?

 
Fenerbahçe ara transfer dönemindeki geleneğini bu sene de bozmadı. Fenerbahçe, en son 2013-2014 sezonun devre arasında transfer yapmıştı. Sarı-Lacivertli ekip, 3 sezondur kış transferi gerçekleştirmiyor.
 

Fenerbahçe neden transfer yapmadı?

 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sezonun ilk yarısında forvet transferi isrediğini demeçlerine yansıtmıştı. Devre arasında Seydou Doumbia ile yakından ilgilenen Fenerbahçe bu transferi gerçekleştiremeyince transferi tamamen kapatmıştı. 
 
Fenerbahçe transferin yanı sıra Emmanuel Emenik'yi West Ham United'a kiraladı.

Fenerbahçe'den kiralık oyuncular için yeni karar


Fenerbahçe Yönetimi, takımda forma şansı bulamayan oyuncularını kiralık olarak gönderecek. Fakat sarı lacivertlilerin bu oyuncular için karşı takıma bir şart sunacağı ifade edildi.
 
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yönetim, kadrosunda forma şansı bulamayan futbolcular için önemli bir karar aldı.
 
Özellikle genç oyuncular için geçerli olacak bu karar çerçevesinde, Fenerbahçe'den kiralık futbolcu isteyen kulüplerden, “oynatma” garantisi istenecek. Bu talep sözleşmede de yer alacak.
 
Yapılacak sözleşmelerde belli bir maç sayısı kiralık sözleşmelere eklenecek, aksi taktirde bu isimlerin transferleri gerçekleşmeyecek.
 


Robin van Persie'yi hangi takımlar istedi?


 
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Robin van Persie için transfer döneminin son gününde 2 takımın çok istekli olduğu ancak sonuca ulaşamadıkları iddia edildi.
 
Milliyet'in haberine göre; daha önce de adı Van Persie ile geçen Chelsea'nin ve ayrıca Tottenham'ın Hollandalı yıldızı istedikleri ancak sonuca varamadıkları öne sürüldü.
 
Chelsea'nin Loic Remy'de çıkan arıza nedeniyle hamle şansının kalmadığı kaydedildi. Bunun yanında Chelsea Menajeri Guus Hiddink'in Van Persie'yi çok istediği savunuldu.
 

 

Fenerbahçe'den Samuel Eto'o'ya özel önlem

 
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira planını hzırladı.
 
Hürriyet'te yer alan habere göre; Cuma günü deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde teknik direktör Pereira, kırmızı beyazlıların yıldız golcü Samuel Eto'o'ya özel önlem alacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!