comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 1 Şubat Pazartesi

01 Şubat 2016, Pazartesi 21:11
Akşam Postası - 1 Şubat Pazartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda 1 Şubat Pazartesi günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.


1 Şubat Pazartesi Futbol Haberleri 


Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'den ne kadar kazandı?

 
Sezon sonuna kadar İngiliz ekibi West Ham United'da kiralık olarak oynayacak Emmanuel Emenike için Fenerbahçe 1 milyon Euro kazanacak.

 
Emenike, İngiltere'de 10 maça çıktığı taktirde 11 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek.
 

Ersan Gülüm için ne kadar teklif yapıldı?

 
Çin kulüplerinin gözdesi Ersan Gülüm, Beşiktaş'ta kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in son 2 gün içinde Çin'en gelen 2 teklifi reddettiği ve yönetimin Ersan'ı satmadığı ortaya çıktı.
 
Çin'in Mbia'yı transfer eden takımı Hebei Fortune, Ersan'a yıllık 4,5 milyon Euro verdiği, Beşiktaş'a bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro'ya kadar çıktı. Şenol Güneş veto etti.
 

Sinan Gümüş ne kadar kazanıyor?

 
Galatasaray'ın yeni yıldızı Sinan Gümüş, performansını her maç arttırıyor. 
 
Gaziantepspor maçındaki oyununu golle süsleyen 18 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı kulübün gelecek planlarında da önemli yer tutuyor.
 

Serdar Taşçı, Bayern Münih'e transfer oldu

 
Bundesliga'nın dev kulübü Bayern Münih, Rusya'nın Spartak Moskova kulübünde forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı'yı kiraladığını açıkladı.
 

 
Gün içinde R-Sport'a açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut açıklamasında "Serdar kiralık olarak Bayern Münih'te forma giyecek. Önümüzdeki saatlerde bu transfer resmi olarak açıklanacak." ifadelerini kullanmıştı.

 

Bursaspor Jem Paul Karacan'ı transfer etti! Koray Günter atağı

 
Bu sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Jem Karacan bedelsiz olarak Bursaspor'a kiralandı. NTV Spor'un haberine göre Jem Karacan'ın satın alma opsiyonu ise sözleşmede sadece 50 bin Euro olarak belirtildi. Galatasaray, Jem Paul Karacan'a imza parası olarak 50 bin euro ödemişti.  

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, Galatasaray'ın başında olduğu dönemde transfer edilen Jem Paul Karacan'ı bir kez daha kadrosuna katmış oldu.
 
Yeşil beyazlıların ayrıca Koray Günter'i de istediği belirtildi.
 

Beşiktaş'ın Çağlar Söyüncü transferinde son durum

 
Bucaspor ile dün Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşan Beşiktaş'ta kulüp başkanı Fikret Orman, karşılaşma öncesi Altonordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Çağlar Söyüncü için  görüştü.
 

 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in alınmasını ısrarla istediği Çağlar Söyüncü için Beşiktaş yeni bir teklif verdi. Altınordu, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.
 

Hulk, Çin Ligi'ne gidecek mi? Hulk'a yapılan teklif ne kadar?

 
Son yıllarda yaptığı transferlerle adını dünya futboluna duyuran Çin, büyük bir transferin daha peşinde. Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit'de forma giyen Hulk için Çin Halk Cumhuriyeti Süper Ligi takımlarından Guangzhou Evergrand kesenin ağzını bir hayli açtı.
 
Scolari tarafından çalıştırılan ve Robinho, Paulinho ve Elkeson gibi Brezilyalı futbolcuları kadrosunda barındıran Guangzhou Evergrand yıldız golcü için tam 30 milyon Euro önerecek. Zenit'in ise bu teklif karşısında ne cevap vereceği merak ediliyor.
 

İshak Doğan Trabzonspor'dan ayrıldı

 
Trabzonspor'da fazla forma şansı bulmayan İshak Doğan'ın Eskişehirspor'a kiralık olarak transfer olduğu resmen açıklandı.

 
İşte Trabzonspor'un İshak Doğan açıklaması:  

"Profesyonel futbolcumuz İshak Doğan'ın 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar Eskişehirspor Kulübü'ne bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!