comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 29 Ocak Cuma

29 Ocak 2016, Cuma 17:45
Akşam Postası - 29 Ocak Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda 29 Ocak Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri derledik.

29 Ocak Cuma Futbol Haberleri  

Lukas Podolski, Shanghai'ya mı transfer oluyor?

 
Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski için Almanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua ekibinin Alman golcü için 9 milyon Euro'luk teklif yaptığı öne sürüldü.
 
Bild'in haberine göre; Çin kulübü Podolski için harekete geçti. Sezon başında Demba Ba'yı transfer eden Shanghai yetkililerinin Podolski'ye senelik 9 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

Fenerbahçe, Simone Zaza'yı mı alacak?

 
Fenerbahçe Yönetimi, Pereira'nın isteği doğrultusunda Roma forması giyen Seydou Doumbia için girişimlerine devam ediyor. 
 
Fenerbahçe'nin diğer adayıysa İtalyan golcü Simone Zaza. Juventus forması giyen İtalyan golcünün ismini ortaya atansa Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Murat Aşık oldu.
 
 

Bursaspor - Amed maçıyla ilgili FLAŞ karar

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Bursaspor ile Amed Sportif Faaliyetler karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takım taraftarları arasındaki gerginlik nedeniyle Amedspor taraftarlarının maça alınmamasına karar verildi.
 
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursapor'un pazar günü sahasında Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı karşılaşmaya konuk takım taraftarının alınmamasını kararlaştırdı.

 

Fenerbahçe hangi golcüyü transfer edecek? Adaylar kim?

 
Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe, transferde atağa kalktı.
 
Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda forvet çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin gündeminde 3 golcü bulunuyor.
 
 

Denys Boyko ve Alexis Delgado ne zaman oynayacak?

 
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı kaleci Denys Boyko ve stoper Alexis Delgado lisansları yetişmediği için Sivas Belediyespor maçında forma giyememişti.
 
Her iki futbolcunun da lisansları bu sabah çıkarıldı. Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Boyko ve Delgado, Bucaspor ile oynanacak kupa maçında forma giyebilecek.

 

Trabzonspor, kimleri transfer etti?

 
Trabzonspor, Stephane Mbia'nın Çin kulübüne transferini doğrularken, Güray Vural ile görüşmelere başlandığını daborsaya bildirdi. Kulüp ayrıca Jose Bosingwa ile görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi.
 
"Profesyonel futbolcu Güray Vural'ın Kulübümüze transferi konusunda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır."
 
"Profesyonel futbolcumuz Stephane M'bia Etoundi'nin Hebei China Fortune FC Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."
 
"Profesyonel futbolcularımız Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'nun  Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne transferi konusunda, görüşmelere başlanmıştır."

 

Chelsea'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

 
Jose Mourinho ile yollarını ayırdıktan sonra takımı 2. kez ve yine geçici olarak Guus Hiddink'e emanet eden Chelsea'de önümüzdeki sezon için İtalyan Antonio Conte ismi öne çıktı. 
 
Daily Mail'den Kieran Gill'in servis ettiği habere göre Antonio Conte bu görev için şu an başında bulunduğu İtalya Ulusal Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası yollarını ayırmaya hazır.
 

 

Trabzonspor, Stephane Mbia'dan ne kadar zarar etti?

 
 
Trabzonspor'da Mbia ile yollar ayrılıyor. Kamerunlu oyuncu sezon başında geldiği Trabzon'dan Çin'e transfer oluyor.
 
Bordo-mavili kulüp bu sezon tüm alacaklarını sözleşmesi gereği ödediği Mbia'yı 4 milyon Euro bonservis karşılığında Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande takımına satıyor.

 

Çin Ligi'ne yapılan en pahalı transferler 

 
FutbolArena olarak son yıllarda Çin'e yüksek bedellerle transfer olan 10 futbolcuyu derledik. Beşiktaş'tan transfer olan Demba Ba'nın da yer aldığı listede birbirinden önemli yıldızlar bulunuyor.
 
Çin Lig'inde bugüne kadar yapılan en pahalı transferlere buradan göz atabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!