comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 22 Ocak Cuma

23 Ocak 2016, Cumartesi 00:31
Akşam Postası - 22 Ocak Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 22 Ocak Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.


22 Ocak 2016 Futbol Haberleri

 

Ersan Adem Gülüm, Çin'e transfer olacak mı?

 
Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ersan Adem Gülüm'e Çin Ligi'nden yeni bir teklif geliyor. 
 
Mersin İdmanyurdu maçında oyuncuyu izlemeye gelen Çinli yetkililer mücadele ertelendiği için oyuncuyu izleyememişti. Ersan'ın transferi için yeni bir teklif sunmaya hazırlanan Çin ekibinin Beşiktaş'a bonservis için 4 milyon Euro önereceği öğrenildi.
 

 

Trabzonspor, Muhammet Demir'i transfer etti mi?

 
Trabzonspor yönetimi bir yandan kemerleri sıkıp oyuncularda indirim talep ederken bir yandan da kadroyu güçlendirmeye çalışıyor. Listenin başında yer alan isimse Gaziantepspor'un golcüsü Muhammet Demir.
 
Günler öncesinden anlaşılmasına rağmen bu transfer hala resmiyet kazanmadı. Bunun temel sebebi iki kulübün de ekonomik olarak zor günler geçirmesi. İki kulüp bonservis bedelinde anlaşsa da ödeme planı üzerinde bir türlü anlaşamıyor.

 

Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

 
Wesley Sneijder'in menajeri Galatasaray'ın UEFA sıkıntısı nedeniyle oyucunun ayrılabileceğini dillendirmeye başladı. Peki Hollandalı'nın sözleşmesini aynı şartlarla uzatan Galatasaray bile bile lades mi oldu?
 

 

Serdar Aziz'i hangi takımlar istiyor?

 
 
Bursasporlu Serdar Aziz performansıyla Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Yönetim bunalımının son bulmasıyla birlikte Avrupa kulüpleri Bursaspor'un milli transferini transfer yapmak için girişimlere başlıyor.
 

Denys Boyko Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak?

 
Beşiktaş'ın Dnipro'dan transfer ettiği kaleci Denys Boyko'nun sözleşme detayları KAP'a bildirildi.


Siyah beyazlıların Ukraynalı kaleci için 3.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi. Denys Boyko'nun maaşı da belli oldu.
 

 

Dursun Özbek'ten FLAŞ açıklamalar

 
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek; mali tablodan futbolcu transferlerine, UEFA'dan gelecek men ihtimalinden tünelin ucunda ışığın görünüp görünmediğine, Melo'nun satılmasının nedeninden, hakem odası basma konusuna ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili iddialara kadar bir çok konuda ses getirecek açıklamalar yaptı.
 
 
 

Galatasaray'dan Bartosz Kapustka sürprizi! Bartosz Kapustka kimdir?

 
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Polonyalı futbolcu Bartosz Kapustka ile ilgilendiği öne sürüldü. Sarı kırmızılıların genç oyuncu için 4.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi.
 

 

Real Madrid, Neymar'ı mı transfer ediyor?

 
Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Neymar'ın ismi Real Madrid ile anılmaya devam ediyor.
 
İspanya'da yayın yapan Onda Cero radyosunda flaş bir iddia ortaya attı. Real Madrid, Neymar için tam 190 milyon Euro bonservis bütçesi belirledi. Ballon d'Or'da Neymar'In babasının Real Madridli yöneticilerle yaptığı görüşme bu iddiayı az da olsa kuvvetlendiriyor. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Neymar rüyası için 190 milyon euro'yu gözden çıkarırken eğer transfer gerçekleşirse Brezilyalı oyuncu Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale'yi geride bırakacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!