comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 20 Ocak Çarşamba

20 Ocak 2016, Çarşamba 17:49
Akşam Postası - 20 Ocak Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi. 20 Ocak Çarşamba Futbol Haberleri

FutbolArena - Akşam Postası'nda 20 Ocak Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.

20 Ocak Çarşamba Futbol Haberleri


Beşiktaş, stoperde kiminle anlaştı? Alexis Delgado kimdir?

 
Beşiktaş, Alexis Delgado ile 3.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
 
Alexis Delgado'nun menajerleriyle masaya oturan yönetim bonservis konusunda Getafe ile anlaşırken oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardı.

Şenol Güneş'in de onay verdiği Alexis Delgado için yönetimin daha önceden temaslarda bulunduğu ifade edildi. Alexis Delgado kimdir? Alexis Delgado nasıl bir oyuncu?
 

 

Beşiktaş'ın yeni transferi Boyko İstanbul'a geldi
 

 
Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Denys Boyko, İstanbul'a ayak bastı.
 
Denys Boyko'yu havaalanında çok sayıda Beşiktaş taraftarı karşıladı. Boyko'yu taşıyan araç taraftarın arasından zorlukla çıkarak Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti.
 
Ukraynalı kaleci, sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

 

Trabzonspor'da Hami Mandıralı dönemi mi başlıyor?

 
Uzun süredir teknik adam arayan Trabzonspor, takımın eski hocası Hami Mandıralı'ya döndü. Anlaşmanın açıklanması bekleniyor.
 
Her fırsatta Trabzonspor'a dönmek istediğini vurgulayan Mandıralı ile Trabzonspor Yönetimi arasında  önemli bir yol alındı. Trabzonspor cephesi Hami Mandıralı ile görüşmenin olduğunu doğruladı. Resmi açıklamanın Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı sonrası ya da Beşiktaş maçı sonrası yapılması bekleniyor.
 

Galatasaraylı taraftarlardan Lukas Spalvis önerisi! Lukas Spalvis kimdir?

 
Galatasaray'ın golcü transferi için çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüp genç isimlerle görüşürken taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime Lukas Spalvis ismini önerdi.

 

Galatasaray, Kolbeinn Sigthorsson'u transfer edecek mi?

 
Süper Lig'in devre arasında kadrosunu Martin Linnes ve Ryan Donk ile güçlendiren Galatasaray, golcü transferinde ibreyi yeninden Kolbeinn Sigthorsson'a çevirdi.

 
Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu.

 

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül ve Robin van Persie'den kötü haber

 
Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile oynadığı maçta Gökhan Gönül ikinci yarıda sakatlık geçirmiş ve yerini Şener Özbayraklı'ya bırakmıştı.
 
Deneyimli oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi. Gökhan Gönül bu sebepten dolayı en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
 
 

Trabzonspor'da iki futbolcu ayrılıyor

 
Trabzonspor'da bir yandan teknik direktör meselesi çözülmeye çalışılırken bir yandan da transfer hareketliliği devam ediyor.



Bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan İshak Doğan ve Deniz Yılmaz'ın gönderileceği öğrenildi.

 

Transferde en çok kar ve zarar eden takımlar

 
Sarı kırmızılı ekip Avrupa'dan men cezası ile burun buruna gelirken, aslında bu tablo diğer ekiplerin de her an benzer bir sorun ile karşılaşmasının muhtemel olduğunu ortaya koyuyor. 

 
Ekipler adeta bile bile lades oldular. Son 10 yılda şu anda Süper Lig'de yer alan ekiplerin transfer al-satlarından ortaya çıkan bilançoları gösteren tablo vahim tabloyu ortaya koyuyor. 

 

Süper Lig'den 3. Lig'e transfer oldu

 
Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın bulunduğu grupta oynadığı futbolla dikkatleri çeken 3. Lig temsilcisi Kastamonu 1966, yakın geçmişte Süper Lig'de oynayan Taner Yalçın ile anlaştı. 
 
3. Lig 3. Grup'ta lider olan Kastamonu 1966, 25 yaşındaki Taner'i renklerine bağladı. Taner Yalçın Köln altyapısından yetişmiş ve 2012'de 250 bin Euro karşılığında şimdiki adı Medipol Başakşehir olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu. İBB dışında Kayserispor'da da oynayan Taner son 2 yıl içinde hızlı bir düşüş yaşadı ve 3. Lige kadar düştü. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!