comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 15 Ocak Cuma

15 Ocak 2016, Cuma 17:28
Akşam Postası - 15 Ocak Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmelerini sizler için derledi

FutbolArena - Akşam Postası'nda 15 Ocak Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmelerini sizler için derledik.

15 Ocak Cuma Transfer Haberleri
 

 
Galatasaray, Pato'yu transfer etti mi?
 
 
Galatasaray, golcü arayışlarını sürdürüyor. Uzun süredir gündemde olan Pato için sarı kırmızılılar bir kez daha girişimde bulundu. 

 
Çin'den aldığı astronomik teklifi geri çeviren futbolcunun menajeri ile geçtiğimiz gün temas kuruldu. Pato ile ilgili olarak talep ve niyet bir kez daha iletildi. Ancak futbolcunun menajeri Pato'nun İngiltere'de forma giymek istediğini ve Premier Lig ekiplerinden biriyle anlaşmak üzere olduklarını belirtti. Ayrıca futbolcunun maliyetinin de yüksek olduğu ve bunu sarı kırmızılı kulübün karşılamasının mümkün olmadığı ifade edildi. 
 
 

 

Beşiktaş kaleye kimi transfer edecek? Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum

 
Beşiktaş'ın Boyko ve Douglas ısrarı sürüyor.

 
İki oyuncuyu transfer etmek isteyen Beşiktaş, günlerdir Ukrayna kulübünün fiyat kırmasını bekliyor. Son olarak iki oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı.
 

 

Dnipro'dan Boyko ve Douglas açıklaması

 
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Denys Boyko ve Douglas Silva hakkında Dnipro'nun hocası Miron Markevich açıklamalarda bulundu. Lig TV'ye konuşan Markevich, "Kulüpler arasında anlaşma olursa ben de sevinirim" dedi.
 
Antalya'da kamp yaptıkları otelde açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "İki takım anlaşırsa ben de sevinirim. Boyko, Beşiktaş'a gider ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasını sağlarsa sevinirim. Bildiğim kadarıyla Douglas ile Stuttgart da ilgileniyor. Ancak yine de iki takım arasında olan bir şey" diye konuştu.

 

Lazar Markovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

 
Transfer döneminin suskun takımı Fenerbahçe'yi Lazar Markovic korkusu sardı.
 

 
İtalyan basınında çıkan habere göre Fiorentina, Lazar Markovic için tüm şartları zorlayacak.

 

Borussia Dortmund'dan Yunus Mallı için servet gibi teklif

 
Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Yunus Mallı için kesenin ağzını açtı.
 
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel tarafından Mainz'de geçen sezonlarda A Takım'a çıkartılan Yunus Mallı için Borussia Dortmund'un ciddi bir teklif yapması bekleniyor.

 

PSG, Neymar'ı transfer ediyor mu?

 
Fransız L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre; Paris Saint-Germain transferde büyük bir bomba patlatma hazırlığında. PSG, Barcelona'nın yıldızı Neymar için ciddi bir teklif hazırlıyor. Fransız kulübünün önümüzdeki günlerde bu konu için Barcelona'nın kapısını çalacağı ifade edildi.
 
Katalan ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun mevcut piyasa değeri 100 milyon Euro.

 

Hedef Barcelona'ydı, San Lorenzo'ya gitti

 
 
Beşiktaş 3 sezon önce Kolombiya'nın Millonarios takımından 2.4 milyon Euro'ya satın aldığı Pedro Franco'yu Teknik Direktör Şenol Güneş istemeyince Arjantin'in San Lorenzo'ya kiraladı. 
 
Arjantin kulübü satı alma opsiyonuyla kiraladığı Pedro Franco'yu almak isterse Beşiktaş'a 2 milyon Euro verecek.

 

Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak?

 
Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde yapılan transfer toplantısında Aziz Yıldırım, yüksek maliyetli transfer istemediğini ve kulübü borçlu bir şekilde yeni başkana devretmeyeceğini açıkladı

 

TFF'ye büyük şok! 7 kulüp mahkemeye gidiyor

 
TFF, Tahkim Kurulu'nun mali kriterleri uymadığı gerekçesiyle 3 puanlarının silme kararıyla ilgili itirazlarını reddettiğini belirten Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, konuyu Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacaklarını söyledi.
 

 
Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararını başvuru tarihinden itibaren en geç 3 ay içinde vermek zorunda olduğunu, bunun yapılmadığını iddia eden Başkan Şavluk, "Aralık ayında verilmesi gereken gerekçeli karar, 14 Ocak'ta verildi. Burada hak ihlali var" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!