comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 10 Ocak Pazar

10 Ocak 2016, Pazar 19:35
Akşam Postası - 10 Ocak Pazar

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 10 Ocak Pazar günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.


10 Ocak Pazar Futbol Haberleri

 
Fikret Orman'ın Galatasaray'a cevabı
 
Galatasaray hakkında söylediği sözlerin dost meclisinde yapılan espiriler olduğunu söyleyen Fikret Orman isyan etti.
 
Katıldığı TSYD Toros Zirvesi'nde gazetecilerle yaptığı samimi sohbetin bugün çarpıtılarak haber yapıldığını gören Beşiktaş Başkanı Fikret Orman çılgına döndü.

 
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray yönetimi hakkında 'Onlar beleşçi, monşer. 50 milyon dolar harcayıp, salak salak transferler yapıyorlar." sözlerini sarf eden Fikret Orman, tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Pablo Batalla, Bursa'ya ne zaman gelecek?

 
Bursaspor'da Pablo Martin Batalla için son saatlere girildi. Eski yıldızıyla yeniden anlaşma sağlayan Bursaspor, Batalla'nın geliş saatini duyurdu. 
 
Yönetici Ahmet Eraslan sosyal paylaşım hesabından Batalla'nın uçak biletini paylaştı. Buna göre Pablo Martin Batalla yarın Arjantin'in başkenti Buenos Aires'den Brezilya'nın Sao Paulo kentine geçecek.

 

Fikret Orman, Celal Kolot'a neden ceza verdi?

 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Galatasaray hakkındaki sözleri olay oldu. Orman, kendisi hakkında benzer sözleri eden eski yönetici Celal Kolot'u Disiplin Kurulu'na verdirmişti.
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sözleri gündem oldu. Galatasaray'ı ağır dille eleştiren Orman, Habertürk'te yer alan ifadelerinde “Galatasaray 50 milyon EUR verip salak salak transferler yapıp, takımı çöplüğe çevirdiler” dedi. Fikret Orman'ın gündem olan sözleri aynı zamanda garip bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Fikret Orman, Beşiktaş'ın “aptalca” transferler yaptığını savunan eski yönetici Celal Kolot'u bu sözleri için Disiplin Kurulu'na vermişti. 

TT Arena ile ilgili gündem yaratacak sözler

 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Galatasaray hakkındaki sözleri olay oldu. Beşiktaş'ın stadı kendi kaynaklarıyla yaptığını anlatan Orman, TT Arena için “Galatasaray beleşe kondu” dedi.

 
Fikret Orman'ın sözleriyle başlayan bu tartışma yeniden alevlendi. Dönem dönem gündeme gelen bu konu hakkında Galatasaray Genel Kurulu'nun etkili isimlerinden Hayri Kozak, devletin bu işten kar ettiğini anlatmıştı. 

Galatasaray'ın Martin Linnes transferi

 
Galatasaray, Martin Linnes  transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezon Beşiktaş'ın almak için büyük çaba sarfettiği oyuncuyla anlaştı, kulübüyle pazarlık halinde. Linnes'i Türkiye'ye duyuran kulüpse Beşiktaş olmuştu.
 
Beşiktaş, geçen sezon başında ve devre arasında Martin Linnes'i almak için büyük çaba harcamış ama alamamıştı. Siyah-beyazlılar son olarak geçen sezonun devre arasında Molde'ye 3 milyon EUR'ya teklif etmişti.
 
 

 

Özer Hurmacı'nın sözleşmesinde ne kadar indirim yapıldı?

 
Trabzonspor, Özer Hurmacı'nın ücretinde indirime gidildiğini KAP'a bildirirken, bildirimde indirimin tutarı belirtilmedi.
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yeniden diriliş hareketimize tam destek olan kaptan Onur Kıvrak ve 2.kaptan Özer Hurmacı'ya camia olarak teşekkürler. İyi olacak iyi. Her iki oyuncumuzun % 35'lik indirimleri ideal bütçe için iyi örnek oluşturmuştur.Bütçe disiplini için kararlı şekilde yola devam" ifadelerini kullandı.

 

Mircea Lucescu'dan Trabzonspor açıklaması

 
Trabzonspor iddiaları hakkında açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu, Türkiye'ye çok kızgın olduğunu ifade etti.

 
Rumen çalıştırıcı, "Trabzonspor'u aradığım haber yapılmış, buna inanamıyorum. Türk medyası benimle ilgili nasıl bu kadar kolay yalan haber yapabilir, aklım almıyor. Ne Trabzonspor ile ne de başka bir Türk kulübü görüşmedim, pazarlık yapmadım. Her yıl aynı şeyleri yazmaktan bıkmadılar. Türk medyasına çok kızgınım" dedi.

 

Fernando Muslera'dan samimi açıklamalar

 
Fernando Muslera, idolünün Oscar Cordoba olduğunu belirtirken, Türkiye'nin en iyi forvetinin Burak Yılmaz olduğunu söyledi.
 
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, idolünün Oscar Cordoba olduğunu belirtirken, Türkiye'nin en iyi forvetinin Burak Yılmaz olduğunu söyledi.
 
 

 

Emre Belözoğlu'dan Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım itirafı

 
2014-2015 sezonu sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Medipol Başakşehir'e imza atan Emre Belözoğlu çarpıcı itiraflarda bulundu.
 
Bugün Gazetesi'ne konuşan Medipol Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den gönderildiğini ve ayrılık kararını Aziz Yıldırım'ın verdiğini açıkladı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!