comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

10 Ocak 2016, Pazar 19:10
Fenerbahçe transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.
 

 

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'ndan transfer açıklaması

 
 
Şekip Mosturoğlu, Giresun Fenerbahçeliler Derneği'nde yaptığı konuşmada iddialı ifadeler kullanırken, transfer açıklamasını da ihmal etmedi.
 
İkinci yarının, sadece futbolda değil diğer branşlarda da şampiyonluklarla taçlanacağı bir dönem olmasını dileyen Mosturoğlu, "Öyle de olacaktır. Fenerbahçe, taraftarımızın arzu ettiği, camiamızın desteğiyle hedeflerinde ilerliyor, inşallah şampiyonluğu elde edeceğiz. Transfer gibi konuları bu hafta içerisinde değerlendireceğiz. Şu anda benim söyleyebileceğim bir şey yok, bir gelişme de yok, 'şu olacak, bu olacak' diye ama önümüzdeki hafta içerisinde bu tip bir gelişme olursa açıklarız. Fenerbahçe'nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır. Futbolda da inşallah hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sene alacağız."
 

 

Lazar Markovic, Fenerbahçe'de kalacak mı?

 
İngiliz ekibinin taraftarları, Fenerbahçe'ye kiralanan Sırp futbolcunun geri dönmesini istiyorlar.
 
Yaz transfer döneminin son günlerinde Liverpool'dan Fenerbahçe'ye kiralanan Lazar Markovic'i İngiliz ekibinin taraftarları unutamıyor. Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında Liverpool'un Fenerbahçe'den Markovic'i geri vermesi için ricada bulunacağı şeklinde haberler çıkmıştı.
 
Aynı haberde Klopp'un şimdilerde Milan forması giyen Liverpool'un eski oyuncusu Balotelli'yi de istediği ifade edilmişti. Liverpool taraftarının bu habere verdiği yanıtlarda Markovic'i ne kadar özledikleri görüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!