comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Liverpool, Lazar Markovic'i geri mi istiyor?

09 Ocak 2016, Cumartesi 09:41
Liverpool, Lazar Markovic'i geri mi istiyor?

İngiliz ekibinin, Fenerbahçe'ye kiralanan Lazar Markovic'in takıma geri dönmesi için sarı-lacivertli kulübe istekte bulunacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe Transfer Haberleri – İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool sezona istediği başlangıcı yapamamış ve kulüpte erken bir hoca değişikliği yaşanmıştı. Rodgers'ın yerine göreve gelen Jürgen Klopp'un Ocak ayında yaptığı ilk iş kiralık giden oyuncularının durumlarını incelemek oldu. Alman teknik adam, yeteri kadar süre alamayan futbolcularını kulübe geri çağırdı. Takıma geri dönen genç oyunculardan Kent, Ojo ve Ilori dün İngiltere Federasyon Kupası'nda Exeter ile oynanan karşılaşmada Liverpool forması giydiler.
 

Lazar Markovic, Liverpool'a dönecek mi?


İngiliz basınında çıkan habere göre Jürgen Klopp, Fenerbahçe'ye kiralanan Lazar Markovic'in de geri çağrılmasını talep edebilir. Sarı-lacivertli ekiple yapılan anlaşmada Sırp futbolcu için istendiği zaman geri çağrılma maddesi yok. Ama Liverpool böyle bir madde olmamasına rağmen Tiago Ilori'yi geri çağırmak için oyuncuyu kiralık gönderdiği Aston Villa kulübünden ricada bulunmuş ve Portekizli savunmacıyı geri almıştı. Markovic'i bu ay içerisinde takıma geri kazandırmak için Liverpool'un Fenerbahçe'den de benzer bir ricada bulunacağı öne sürüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!