comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sadettin Saran: 'Ali Koç'u desteklerim'

07 Ocak 2016, Perşembe 19:16
Sadettin Saran: 'Ali Koç'u desteklerim'

Sadettin Saran'dan önemli bir açıklama geldi. Saran "Ali Koç'un başkanlıkta başarılı olacağına inanılıyorsa, Fenerbahçe için kendisini desteklerim" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden iş adamı Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'ın ardından sarı-lacivertli kulübün başkanlığına Ali Koç'un geçmesi yönünde genel bir hava oluşması durumunda kendisini destekleyeceğini bildirdi.

Saran, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde "Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu" tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.


Sadettin Saran "Ali Koç'u desktelerim"


Aziz Yıldırım'ın ardından Fenerbahçe'de kulüp başkanlığına Ali Koç'un geçmesinin beklendiğinin hatırlatılması üzerine Saran, "Aziz Yıldırım, kendisinden sonra Ali Koç'un başkan olacağını açıkladı. Bu konuda kongre üyelerinin olumlu bir yaklaşımı oldu" dedi. 

Saran, sarı-lacivertli camiada Ali Koç'un başkanlığa geçmesi yönünde genel bir hava oluşması durumunda bunun önünde durmayacaklarını aktararak, "Ali Koç'un başarılı olacağına inanılıyorsa, Fenerbahçe için kendisini desteklerim" diye konuştu.


"Başkanlık sevdam devam ediyor"


Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlık yapmayı hala arzuladığını da söyledi.

Bir öğrencinin "Fenerbahçe başkanı olma sevdanız devam ediyor mu?" sorusu üzerine Saran, bu arzusunun devam ettiğini ve kulübü herkesten daha iyi yöneteceğine inandığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım tarafından kulüpten iki kez ihraç edildiğini hatırlatan Saran, iki defa ihraç edilen tek başkan adayının kendisi olduğuna dikkati çekti.

Fenerbahçe başkanı olmaması için hakkında karalama kampanyası yapıldığını savunan Saran, "Başkan olmak için taviz ve karakterimden ödün verecek değilim. Zaten Türkiye'deki 10 kişiden 6'sına başkan deniliyor" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!