comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 7 Ocak Perşembe

07 Ocak 2016, Perşembe 17:20
Akşam Postası - 7 Ocak Perşembe

Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini ve de transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası, 7 Ocak Perşembe günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri derledi.


7 Ocak Perşembe Futbol Haberleri


Hamza Hamzaoğlu'ndan FLAŞ transfer açıklaması
 
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray dönemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
 
 
Bursaspor ile Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Hamza Hamzaoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Genç teknik adam Galatasaray dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulurken, transfer çalışmaları hakkında da konuştu.

 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, teknik direktör kısıtlamasından, Volkan Demirel'in Milli Takım'a yeniden seçilmesine kadar birçok konuda fikirlerini açıkladı.

 

Fatih Terim'den Volkan Demirel açıklaması

 
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, teknik direktör kısıtlamasından, Volkan Demirel'in Milli Takım'a yeniden seçilmesine kadar birçok konuda fikirlerini açıkladı.
 
Volkan Demirel'in yeniden Milli Takım'a davet edilip edilmeyeceğiyle ilgili gelen bir soruyu yanıtlayan Terim, "Keşke kadro seçiminin zor olduğu bir ortam olsa. Ama şu an bir sıkıntımız yok. Burak Yılmaz da o tarihe kadar iyileşecektir. Volkan Demirel tabi ki de milli takımı isteyecektir. Bu takım herkesin milli takımı. Bütün oyuncularımıza adil bir şekilde davranacağız. Kadroyu bu şekilde belirleyeceğiz" diye konuştu.

 

Fenerbahçe'nin şaşırtan transfer tutumu

 

 
Ara transfer dönemini en sessiz geçiren kulüp Fenerbahçe. Sarı lacivertli kulüp  son yıllarda olduğu gibi bu devre arasından da transferde sessiz kalmayı tercih etti.
 
Fenerbahçe'nin bir golcü transferi yapabileceği konuşulsada transferin şart olmadığı sürekli olarak vurgulanan detaylar arasında.

 

Mevlüt Erdinç Fransa'da hangi takıma transfer oldu?



 
Sezon başında St. Etienne'den Hannover'e transfer olan Mevlüt Erdinç, burada bir türlü istediği performansı sergileyemedi. Milli golcü yeniden Fransa'ya dönerek Guningamp ile anlaştı.
 
Galatasaray'ın da bir dönem ilgilendiği Mevlüt Erdinç'in yeni takımı Guingamp oldu. Fransız kulübü sezon sonuna kadar Mevlüt Erdinç'i kiraladığını açıkladı.


Gökhan Töre, West Ham United'a transfer olacak mı?
 

 
Şampiyonluğun güçlü favorisi olan Beşiktaş, ara transfer döneminde takımdaki yıldız isimleri satmak istemiyor.
 
The Sun'ın haberine göre, West Ham United, Gökhan Töre için Beşiktaş'a 7.4 milyon Euro teklif sundu.
 

 

Stephane Mbia, Trabzonspor'da kalacak mı?

 
Trabzonspor ile Stephane Mbia arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı. Oyuncunun ödemesi yapılırken, ödeme süreleri konusunda kulübe esneklik sağladı.
 
Trabzonspor'da Mbia krizi 2 gün önce tatlıya bağlanmıştı. Kulüp oyuncunun lacağı olan yaklaşık 7 milyon TL'yi hesabına yatırarak Mbia'nın bu sezon takımda devam etmesini garanti altına almıştı. 
Bu gelişmeyi ilk duyuransa 5 Ocak'ta FutbolArena olmuştu.
 
 

 

Yıldırım Demirören'den hakemlere destek

 

 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da düzenlenen MHK Kış Semineri'nde açıklamalarda bulundu.
 
Hakemlere destek çağrısında bulunan Demirören, Hakemlerimiz bir statta rehin alındı. Bu fotoğraf hepimizi çok üzdü. Türkiye'de futbolla ilgilenen herkesin futbolla ilgili hangi fotoğrafı istediğine karar vermesi gerekiyor. İnsanın olduğu yerde hata olur. Futbol, playstation oyunu değildir. Hakemler de hata yapabilir" ifadelerini kullandı.

 

Luis Enrique, Arda Turan için ne dedi?

 
Barcelona'da ilk maçına çıkan Arda Turan ve ve Aleix Vidal'in hasreti bitti.
 
Barcelona'nın aldığı transfer yasağı yüzünden bir süredir forma giyemeyen Arda Turan ve Aleix Vidal, Barcelona ile ilk maçına çıktı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!