comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 3 Ocak Pazar

03 Ocak 2016, Pazar 18:14
Akşam Postası - 3 Ocak Pazar

FutbolArena, Akşam Postası'nda futbolda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi. 3 Ocak Pazar futbol haberleri

FutbolArena - Akşam Postası'nda 3 Ocak Pazar günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.


3 Ocak Futbol Haberleri


Galatasaray, golcü transferinde ne durumda?
 
Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'da genel sekreter Fatih İşbecer Avrupa'nın altını üstüne getiriyor. Son olarak ismi anılan Immobile ile görüşme yapan Galatasaray henüz kesin bir sonuç alamadı. Yönetim bu kez transferde hata yapmak istemediği için piyasa araştırmasına devam ediyor. 
 

 

Trabzonspor, Juande Ramos ile anlaşacak mı?

 
Trabzonspor'da gözler 10 Ocak'a çevrildi. Takımın başına Mircea Lucescu'yu getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü teknik adamla yaklaşık 1.5 aydır görüşmelerine devam ediyor. 
 
Shaktar Donetks'i çalıştıran Lucescu, Ukrayna'da kalıp kalmayacağına 10 ya da 11 Ocak'ta karar verip durumu Trabzonspor'a iletecek.

 

Galatasaray, Ryan Donk transferinde ne durumda?

 
 
Galatasaray ile Kasımpaşa Donk'un transferi için sözleşmeleri imzaladı. Galatasaray, Kasımpaşa'ya Ryan Donk için 2.5 milyon Euro verecek. FutbolArena bu gelişmeyi dün okuyucularına duyururken Donk'un transferi hakkında bomba bir iddia dolaşıyor. 
 
Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Donk'u almak için 2.5 milyon Euro bonservise imza atan Galatasaray'ın resmi duyuruyu bir kaç gün içinde yapması bekleniyor. 
 

Beşiktaş kaleye kimi transfer edecek? Mandanda transferinde son durum

 
Beşiktaş'ta kaleci arayışlarında rota Mandanda'ya döndü. Sezon başında da Beşiktaş'ın almak istediği kalecisinin transferi imzaya kaldı. Dnipro'dan Boyko'yu isteyen ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle geri adım atan Beşiktaş, sezon başında da almak istediği Marsilya kalecisi Mandanda ile sözleşme imzalama noktasına geldi.
 
Kulüp kaynakları ibrenin Mandanda'ya döndüğünü ve sezon sonunda Marsilya ile sözleşmesi bitecek kalecinin uygun şartlarda kulübe kazandırılmak üzere olduğunun altını çizdiler.

 

Tarık Çamdal Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

 
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını topladığı 23 puanla 10. sırada bitiren Gaziantepspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Şuana kadar kadrosuna iki eski futbolcusu olan Hürriyet Güçer ve Koray Arslan'ı katan kırmızı-siyahlılar bir yandan da yeni arayışlara girdi.

 

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim?

 
Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel Ferreira de Morais'le anlaştıklarını bildirdi.
 
Ceylan, yaptığı açıklamada, Chelsea'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan Manuel Ferreira de Morais ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
 

 

Adnan Polat'tan bomba açıklamalar

 
Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, Habertürk ekranlarında Spor Türk programına konuk oldu.
 
Faik Çetiner'in sorularını yanıtlayana Adnan Polat, birçok konuda bomba açıklamalarda bulunurken, kırgın olduğunu belirtti. Adnan Polat, "Ben bırakırken kulüpte 6 araba vardı. Ünal Aysal döneminde bu sayı 123'tü. Amrabat ve Bruma'nın Galatasaray'a maliyeti 100 milyon TL. Bu adamlar nerede şu an? Akıl sır ermiyor.Benim ve benim gibi yüzlerce kişinin gönlünü kırdılar, kaldırın bu kırıklıkları, Galatasaray'da barış sağlayın diyorum. Benim dönemimde de 2 şampiyonluk var Ünal Aysal döneminde de. Ben Galatasaray'a hayatımı verdim. Kongreden dolayı kırgınım"

 

Aykut Kocaman hangi Fenerbahçeli futbolcuyu istiyor?

 
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, transfer için teknik direktör Aykut Kocaman'dan rapor bekliyor.
 
Kadroyu korumak adına transfere sıcak bakmayan Kocaman, şartlar uygun olması durumunda 1 veya 2 oyuncuya onay vereceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, özellikle genç oyuncuları yakından takip ediyor

 

İlhan Cavcav ile Yılmaz Vural canlı yayında birbirine girdi

 
 
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav tarafından göreve getirilişinin 5. gününde takımdan gönderilen Yılmaz Vural, Ahmet Çalık ve İlhan Cavcav hakkında sert ifadeler kullandı.
 
Gençlerbirliği macerası sadece 5 gün süren Yılmaz Vural ve olay başkan İlhan Cavcav, A Spor'da önemli açıklamalarda bulundu.
 


Fenerbahçe'nin istediği futbolcudan müthiş gol

 
Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Sar-Lacivertliler, Ekvador'da oynayan Miler Bolanos'u gündemine aldı.
 
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!