comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Josef de Souza'dan iddialı açıklamalar

01 Ocak 2016, Cuma 12:20
Josef de Souza'dan iddialı açıklamalar

Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza iddialı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bu sezonu şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını belirterek, UEFA Avrupa Ligi'ni de kazanabilecek güçte olduklarını kaydetti.

Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin ocak ayı sayısında yer alan açıklamasında, takımın durumu, sezonun ilk yarısı ve hedefleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Josef de Souza, sarı-lacivertli takımın sürekli gelişim gösterdiğini vurgulayarak, "Sezonun başında zorlansak da kısa sürede aynı hedefte kenetlenmesini bildik. Bu da gelişimimizi olumlu etkiledi. Şu anda takım halinde çok daha iyi oynuyor, baskı yapıyoruz. Bu oyunumuz, iyi sonuçları da beraberinde getirdi. İnanıyorum ki, sezon sonuna doğru yürekten oynamaya devam ederek şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. 

Josef de Souza, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda eşleştikleri Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını eleyeceklerini savunarak, "Lokomotiv Moskova'nın forveti Maicon Marques'i tanıyorum. Daha önce takım arkadaşımdı. Sporting Lizbon ve Beşiktaş ile oynadıkları maçları da izledim. Maicon'un da golü bulunuyor. Zorlu maçlar olacak ama bu turu geçeceğimize inanıyorum. Hatta UEFA Avrupa Ligi'ni kazanabilecek güçteyiz" görüşlerini aktardı.

- "Kolay bir ilk yarı geçirmedik"

Sezona önemli hedefleri gerçekleştirmek amacıyla başladıklarını vurgulayan Josef, Fenerbahçe gibi kulüplerin kupalarla yaşayacağını bildirdi.

Josef, hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"2016 yılında, lig ve Avrupa şampiyonu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp kupalarla yaşar. Taraftarımız bizi her yerde destekliyor. Kadıköy'deki her maçımızı dolu statta oynuyoruz. Biz de bunun en güzel karşılığını kazandığımız kupalarla vereceğiz."

Spor Toto Süper Lig'in Portekiz Ligi'ne göre daha çekişmeli olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Türkiye Ligi, çekişme seviyesi olarak Portekiz Ligi'nin önünde yer alıyor. Porto, Benfica ve Sporting Lizbon, diğer takımlarla oynadığı maçları neredeyse kaybetmeden sezonu tamamlıyordu. Burada ise rakip oyuncular bizimle oynarken maça adeta hayatlarını koyuyor. Kolay bir ilk yarı geçirmediğimizi söyleyebilirim" şeklinde görüş belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!