comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Milos Krasic için umutlu açıklama

22 Aralık 2015, Salı 12:46
Milos Krasic için umutlu açıklama

Sezon başında Fenerbahçe'den Lechia Gdansk'a transfer olan Milos Krasic için kulüp yöneticisi umutlu açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - 2012-2013 sezonundan Juventus'tan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmesine rağmen beklentilerini karşılayamayan ve uzun zaman Fenerbahçe'de A2 takımıyla idmanlara çıkan Milos Krasic, sezon öncesinde sözleşmesini karşılıklı feshederek Polonya'nın Lechia Gdansk ekibiyle sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe formasıyla 27 resmi maçta 1 gol atabilen Sırp oyuncu Lechia Gdansk'ta da performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Lechia Gdansk'ın Ekstraklasa'da oynadığı 8 maçta forma giyen ve sadece 3 karşılaşmada ilk 11 başlayan Milos Krasic takımı adına gol veya asist katkısı yapamamıştı.

Milos Krasic'e ıslık şoku


Son dönemde sakatlığının da etkisiyle kadroya girmekte zorlanan 31 yaşındaki oyuncu Lechia Gdansk'ın 1-0 kazandığı Slask Wroclaw karşısında 77. dakikada oyuna girerken taraftarlarca ıslıklanmıştı.

Krasic'e kulüp yöneticisi Marek Jozwiak sahip çıktı. Sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Jozwiak, Krasic için şu sözleri söyledi: ‘Krasic şimdiye kadar iyi kulüplerde oynamasına rağmen henüz takımımız da bekleneni veremedi. Takıma geç katılmış olmasının onu etkilediğini düşünüyorum. Kış dönemi yeteneklerini göstermesi için onun adına fırsat. İdmanlarda genç oyuncular üzerinde de olumlu etkisi var' dedi.

Milos Krasic'in takımı Lechia Gdansk, Ekstraklasa'da 21 hafta sonunda topladığı 24 puanla 16 takımlı ligde 10.basamakta yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!