comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan FLAŞ karar! TFF'ye gidiyor

22 Aralık 2015, Salı 10:39
Aziz Yıldırım'dan FLAŞ karar! TFF'ye gidiyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son haftalarda yaşanan hakem hatarıyla ilgili TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşecek.

FutbolArena - Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonrası asbaşkan Mahmut Uslu ve futbolculardan Nani hakeme isyan etmişti. Başkan Aziz Yıldırım'ın da yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğu ve TFF ile bir görüşme yapacağı ifade edildi.

Aziz Yıldırım, TFF'ye gidecek!


Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin hakemler konusunda sabrı taştı. Sezon başından beri yapılan seri yanlışlar karşısında sessiz kalmaya çalışan sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği deplasmanı sonrası isyan bayrağını açtı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun Başkent'teki maçın ardından hakemlere yönelik eleştirileri gündemi sarsarken, asıl tepkiyi Başkan Aziz Yıldırım'ın koyacağı öğrenildi. Gençlerbirliği maçını yöneten Mete Kalkavan'ın kararları karşısında "Hakemler hata yapabilir.
Ancak MHK ve Federasyon hata yapan hakemleri cezalandırmayınca aynı hataları tekrar ediliyor" şikâyetinde bulunan Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapacağı belirtildi. Aziz Yıldırım'ın, hakemler ve MHK ile rahatsızlıklarını dile getireceği görüşmede PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarındaki çifte standartlara değinecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!