comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gençlerbirliği-Fenerbahçe Rıdvan Dilmen maç sonu yorumları

20 Aralık 2015, Pazar 23:03
Gençlerbirliği-Fenerbahçe Rıdvan Dilmen maç sonu yorumları

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yorumladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçı Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yorumladı. 

Rıdvan Dilmen'in Gençlerbirliği-Fenerbahçe maç sonu yorumları


"Fenerbahçe maç boyunca hiç pozisyon vermedi. Kaleci Volkan Demirel yere yatmadan bitirdi maçı. Tabi futbol açısından bakarsak taraftarları tatmin etmeyecek ama Fenerbahçe açısından önemli bir galibiyet. Bugün puan tablosunda yenilen gol sayısının düşüklüğü dikkat çekiyor. Forma verilmez, alınır. Hasan Ali'yi tebrik ediyoruz. Souza konusunda takıntılı olmak istemiyorum. Souza iyi bir oyuncu ama o bölgenin oyuncusu değil. Öte yandan Gençlerbirliği de mutlaka bu takıma takviye yapmalı. Gerçekten çok vasat bir kadroları var. 


Rıdvan Dilmen'den Süper Lig'deki yabancı futbolculara eleştiri

Noel öncesi birçok futbolcu cezalı duruma düştü ligde. Bakın bu yabancılar ülkemizi Katar ve Çin'e çevirmeye çalışıyor. Hepsi bu ülkeye saygı duymalı. Bugün Nani ile Fernandao da cezalı duruma düştü. Fenerbahçe'de mesela en mutsuz oyuncu Bruno Alves'tir. O da çok uğraştı kart görmek için. Hatta, 90'da gitti rakibe vurdu. Hakeme de niye kart göstermiyorsun dercesine baktı. Bu hoş değil

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!