comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tuzlaspor 1-2 Fenerbahçe

16 Aralık 2015, Çarşamba 15:56
Tuzlaspor 1-2 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe deplasmanda Tuzlaspor'u 2-1 mağlup etti.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe grubun ilk maçında Tuzlaspor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler genç futbolcuları Yasir Subaşı ve Ramazan Civelek'in attığı gollerle maçı 2-1 kazandı.

Tuzlaspor 1-2 Fenerbahçe maç özeti ve golleri


Fenerbahçe maça genç futbolculardan kurulu bir kadroyla başladı. Vitor Pereira altyapıdan 5 futbolcuyu ilk 11'de sahaya sürdü. Sarı lacivertli ekip maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergiledi. Fenerbahçe ilk yarının sonlarına doğru Yasir Subaşı'nın attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı lacivertliler 47. dakikada Ramazan Civelek'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Ev sahibi ekip bu dakikadan sonra gol için baskısını artırdı. 52. dakikada Okan Baydemir attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 tamamlandı.

Vitor Pereira'dan rotasyon

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira alt yapıdan gelen futbolculara şans tanıdı.
 
Portekizli teknik adam ilk 11'de alt yapıdan çıkan 5 futbolcuya yer verdi. Pereira ayrıca ligde yeteri kadaro forma şansı bulamayan Ertuğrul Taşkıran, Abdoulaye Ba, Kadlec, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı'yı da 11'de sahaya sürdü.

Saha dışından taş atıldı


Maçın başlamasının ardından saha dışarısından stadın içerisine taşlar atıldı.
 
Mehmet Topuz fark ettiği taşı hakeme verirken kısa süre sonra bir kez daha taş atıldı. Tuzlaspor'dan Haluk kafasına isabet eden taş sonrası yerde kaldı.


YASİR SUBAŞI KİMDİR? TIKLAYIN

RAMAZAN CİVELEK KİMDİR? TIKLAYIN 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!