comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Eski istihbarat başkanından OLAY 3 Temmuz yorumu!

16 Aralık 2015, Çarşamba 00:07
Eski istihbarat başkanından OLAY 3 Temmuz yorumu!

İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun, "Bir spor kulübünün başkanı, cemaatin avukatına 700 bin dolar verdi. O spor kulübünün başkanı operasyonda tutuklanmadı" dedi.

FutbolArena - Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun, "2011'de şike operasyonu yapıldı. Bir spor kulübünün başkanı, cemaatin avukatına 700 bin dolar verdi. O spor kulübünün başkanı operasyonda tutuklanmadı, ama diğerleri tutuklandı" dedi.
 
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 'Milli Bir Tehdit Olarak Paralel Devlet Yapılanması Sempozyumu' düzenlendi. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde PANGEA (Uluslararası Öğrenci) Kulübü tarafından düzenlenen toplantıya, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun ve eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan konuşmacı olarak katıldı.

Futbolda Şike Davası'na ilişkin açıklamalarda bulunan Sabri Uzun, bu operasyonun cemaatin yıllık 8.5 milyar dolar para hareketinin yaşandığı futbol piyasasını ele geçirme yöntemi olduğunu öne sürdü. Uzun, şöyle konuştu:
 
"Geldiğimiz noktada Saddam modeli gibi devlete el koyup, askeri ele geçirip, yönetime el koymanın altyapısı ele geçiriliyordu. 2011'de şike operasyonu yapıldı. Bir spor kulübünün başkanı, cemaatin avukatına 700 bin dolar verdi. O spor kulübünün başkanı operasyonda tutuklanmadı ama diğerleri tutuklandı."
3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tutuklanmıştı...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!