comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den Fernandao'ya sert eleştiri

13 Aralık 2015, Pazar 21:42
Rıdvan Dilmen'den Fernandao'ya sert eleştiri

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Başakşehir maçında oyundan çıktıktan sonra kararı beğenmeyen ve direkt soyunma odasına giden Fernandao'yu sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçında oyundan yavaş çıktığı için Fenerbahçe taraftarlarının da tepkisini alan Fernandao'ya bir sert eleştiri de Rıdvan Dilmen'den. 

"Nereye gidiyorsun sen ya?"
Vitor Pereira bana göre 59'da Fernandao'yu çıkarıp çift santrfora dönmeyerek hata yaptı. Ancak Fernandao sen nereye gidiyorsun ya? Fenerbahçe formasını hiçbir oyuncu böyle davranamaz. Babamın malı değil orası. Bu banane diyor resmen ya. Banane diyor. Oyundan yavaş yavaş, aheste aheste çıkıyor ve yedek kulübesine bakmadan soyunma odasına gidiyor. Nereye gidiyorsun? Fenerbahçe taraftarları da tepki gösterdi bu duruma

Rıdvan Dilmen öte yandan Fenerbahçe'nin aldığı 1-0'lık galibiyeti şu şekilde değerlendirdi: "Fenerbahçe'nin uzun süre tek kale oynadığı fakat ceza sahasına girmekte zorlandığı bir maçtı. Bunda orta sahadaki tercihlerin de payı var kesinlikle. Sürekli söylediğim bir konu bu. Josef ağır oyuncu. Takımı hızlı hücuma çıkaramıyor. Öndeki oyuncuların performanslarında da gel gitler yaşanıyor. Nani dışında önde oynayan oyunculardan kimsenin yeri banko değil.

FENERBAHÇE O SKORE ABONE OLDU


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!