comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadıköy'de Başakşehir'i bekleyen tehlike

13 Aralık 2015, Pazar 10:38
Kadıköy'de Başakşehir'i bekleyen tehlike

Kadıköy'de Başakşehir'i bekleyen tehlike
Abdullah Avcı'nın ekibinde Epureanu'nun sakatlığında takımın önemli ismi olan Bekir İrtegün cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

FutbolArena – Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Başakşehir, Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekipte Bekir İrtegün sarı kart cezalısı.

Sezon başında Moldovalı stoper Epureanu'nun çapraz bağ sakatlığı sonrasında transfer edilen Bekir İrtegün kısa sürede takımın kritik parçalarından birisi haline geldi. Stoperde Yalçın ile iyi bir ikili oluşturan Bekir zaman zaman da son Gençlerbirliği maçında olduğu gibi attığı gollerle puanlar getirdi.
 
Bekir'in yokluğunda Abdullah Avcı'nın stoperde Gençer'i oynatması bekleniyor. Sezon başında Bekir'in yeni transfer olduğu için ilk 11'de düşünülmediği dönemde stoperde Yalçın'ın yanında Gençer oynuyordu. Başakşehir, Gençer'in oynadığı 3 karşılaşmada da en az 2 gol yedi ve bu 3 maçın 3'ünü de kaybetti. Bu karşılaşmalar Alkmaar ile oynanan eleme maçları ve ligin ilk haftasındaki Antalyaspor mücadelesiydi. Abdullah Avcı daha fazla dayanamamış ve ligde 2. haftadan itibaren Bekir'i oynatmaya başlamıştı. O günden beri Gençer ise 1 dakika bile süre alamadı. Eğer bir sürpriz olmazsa Gençer, Kadıköy'de Bekir'in yokluğunda ilk 11 çıkacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!