comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor

08 Aralık 2015, Salı 14:10
Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor

Volkan Şen antrenmanı yarıda bırakırken, izinli Nani ve Kjaer çalışmada yer almadı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. hafta maçında 10 Aralık Perşembe günü İskoçya'nın Celtic takımıyla yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda Gaziantepspor maçının ilk 11'inde başlayan oyuncuların dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise idmanın ilk bölümünde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdiği kaydedildi. Dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından yine dar alanda oynanan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla futbolcuların günü tamamladığı vurgulandı. 

İdmanın ikinci bölümünde ağrı hisseden Volkan Şen'in çalışmayı yarıda bıraktığı ifade edildi. Teknik heyetin izin verdiği Luis Nani ve Simon Kjaer'in antrenmanda yer almadığı; Robin van Persie, Raul Meireles ve Hakan Çinemre'nin takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Fenerbahçe, Celtic maçının hazırlıklarını yarın akşam tesislerde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yarın düzenlenecek ve bir futbolcunun da katılacağı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!