comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'a tepki! 'Maçtan sonra çıkmış...'

07 Aralık 2015, Pazartesi 13:20
Aziz Yıldırım'a tepki! 'Maçtan sonra çıkmış...'

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca, açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra sarı-lacivertli kulübün bakanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. 

Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ardından Aziz Yıldırım'ın talihsiz açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Yıldırım'ın maçı yöneten hakem Serkan Tokat'a ilişkin sözlerini "yersiz" olarak nitelendiren Konca, "Maçtan sonra çıkmış hakemi eleştiriyor. Sen neyi eleştiriyorsun kardeşim. Geçen sezon Gökhan Gönül kendini yere attığında niye eleştirmiyordun. Bunca zaman yanlış kararlar verildi, neden eleştirmedin. Daha önce neredeydin" dedi. 

Maçın uzatma dakikalarında Orkan Çınar'ın düşürülmesinin çok net penaltı olduğunu savunan Konca, şöyle devam etti:

"Orkan'ın penaltısı verilseydi, Fenerbahçe sahadan mağlup ayrılacaktı. Dolayısıyla sahada 2 puan kaybeden biziz. Sen hakem sayesinde 1 puan aldın. Fenerbahçe sürekli kollanmaya alışık olduğu için cesur bir hakem görünce, nasıl oynayacağını şaşırdı. Bana göre hakem, son yıllarda gördüğüm en cesur hakemdi. Onun cesareti de 90 dakikaya yetti. Yine de genç ve cesur hakemler, tecrübe edindikçe bu ülkeye çok şey katacağına inanıyoruz. Bence bu hakem ilerde Türkiye'nin en iyi hakemlerinden birisi olacaktır."

Dünkü maçta kendileri adına sevindirici olan en büyük gelişmenin, takımdaki 90 dakikalık mücadele olduğunu dile getiren Konca, "Futbolcu ve teknik heyetteki arkadaşlarımı kutluyorum. Hepsi son düdük çalıncaya kadar cesurca mücadele ettiler. Maalesef 2 puanı biz kaybettik. Onu da inşallah Kadıköy'de telafi ederiz" diye konuştu.

- Taraftara mesaj

Konca, kulüp olarak artık daha fazla taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Taraftarın her zaman takımı ateşleyen önemli bir unsur olduğunu anlatan Konca, şunları kaydetti:

"Artık taraftarın takımımızı daha fazla ateşlemesini istiyoruz. Sayı olarak kalabalık olmak her şey değildir. Taraftar olarak sayıca az olduğumuz maçlarda bile takımı ateşleyebiliriz. Özellikle dünkü gibi maçlarda taraftara daha çok ihtiyaç duyuyoruz. O yüzden Gaziantep halkının artık daha fazla bu kulübe destek olması lazım."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!