comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 18 Kasım Çarşamba

18 Kasım 2015, Çarşamba 17:30
Akşam Postası - 18 Kasım Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 18 Kasım Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

18 Kasım Çarşamba Futbol Haberleri

1- 
EURO 2016 öncesi Türkiye'ye şok haber

 
Türkiye-Yunanistan mücadelesi öncesi saygı duruşunun ıslıklanması Avrupa'da büyük tepki toplarken Fransa'dan bir iddia ortaya atıldı.
 

2- Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile yollarını ayırdı

Galatasaray'da şok gelişme... Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığı açıklandı.
 
Hamzaoğlu ile ayrılık kararını yönetimin aldığı ve başarılı hocanın da bunu kabul ettiği ifade ediliyor.


 
İşte sarı kırmızılı kulübün açıklaması;
 
Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.
 
Galatasaray Spor Kulübü

HAMZA HAMZAOĞLU NEDEN AYRILDI? İŞTE PERDE ARKASI
 
3- Trabzonspor antrenmanında kavga
 
Trabzonspor'da sular durulmuyor. Erkan Zengin -Mehmet Ekici kavgasının ardından bu kez idman sahasında Marko Marin ile Aykut Demir kapıştı.
 
Olay sonrası Alman futbolcu önce idmanı ardından tesisleri terk etti.  Marko Marin idman sahasından çıkarken İngilizce olarak "işte görüyorsunuz kulüp bu” dedi ve gitti.
 
4- Fenerbahçe'den Alex'in imzalarına inceleme
 
Fenerbahçe Kulübü, Alex de Souza ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
Fenerbahçe ile Alex de Souza arasında yaşanan polemik devam ediyor. Sarı lacivertli kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun imzalarının inceletildiğini ve o imzaların bizzat Alex'in eliyle atıldığının kanıtlandığını açıkladı.
 
5- Oscar Cardozo, Galatasaray'a mı gelecek?
 
Trabzonspor'dan alacakları ödenmediği için ayrılacağı konuşulan Oscar Cardozo'nun menajeri önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
6- Galatasaray'a 2 güzel haber
 
Milli aranın ardından Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da durumu belirsizliğini koruyan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz son antrenmana katılmasa iki oyuncudan sevindirici haber geldi.
 
İki oyuncunun da arka adalesindeki gerilmeden dolayı sakatlık yaşadığı ancak Antalyaspor maçına yetişeceği öğrenildi.
 
7- Van Persie'den Barcelona açıklaması
 
Fenerbahçe'de performans tartışılan isimlerin başında olan ve ismi Barcelona ile anılan Robin van Persie bu konu hakkında ilk kez konuştu.
 
Van Persie, "Hafta sonu izninde ülkesine giden ve önceki gün dönen Hollandalı süperstar, “Hakkımda çıkan Barcelona haberleri bu aşamada beni ilgilendirmiyor. Sadece Fenerbahçe'ye faydalı olmaya odaklanmış durumdayım. Fenerbahçe Yönetimi beni büyük fedakârlıklarla takıma kazandırdı. Taraftar da geldiğim günden bu yana bana büyük bir sevgi gösterisinde bulundu, hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Şu anda tek hedefim, Mersin İdmanyurdu maçından itibaren herkese çok farklı bir Van Persie izletmek” diye konuştu.
 
8 - Eskişehirspor'da Samet Aybaba dönemi
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktör Samet Aybaba ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 
 
Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki törende yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'da yeni yapılanmanın imzasını attıklarını söyledi.
 
9 - "Beşiktaş beni istedi"
 
Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o geçmiş dönemde Beşiktaş'ın kendisini almak istediğini itiraf etti.
 
Kamerunlı golcü, "Türkiye'deki büyük takımlar yakın zamanda benimle ilgilendi. Özellikle Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı. Şartları çok zorladı ama kısmet olmadı" dedi.
 
10 - Marko Marin böyle isyan etti
 
Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanda ortalık karıştı.Son dönemde birçok krizle boğuşan Bordo-Mavili ekipte Aykut Demir ve Marko Marin kavga etti. Alman oyuncu Marko Marin'in idmanı terk ederek "Görüyorsunuz kulüp bu" dediği öğrenildi. Marko Marin soyunma odasında üstünü değiştirdikten sonra tesisleri terk etti.

Videoyu izlemek için tıklayınız
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!