comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye eleştiri

16 Kasım 2015, Pazartesi 13:48
Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye eleştiri

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Van Hooijdonk, vatandaşı Van Persie'yi eleştirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de ve Hollanda Milli Takımı'nda segilediği perfrormansla tartışılan Robin van Persie için vatandaki Pierre van Hooijdonk'tan eleştiri geldi.

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Van Hooijdonk'un açıklamaları;
 
‘Van Persie net olmalı'
 
“Benim, Van Persie olayında aklıma garip şeyler geliyor. Fenerbahçe'de hocasıyla sürekli atışması hiç hoş değil. Tamam, Van Persie'nin kariyerine saygı duyuyorum ama şu an formda olmadığı kesin. Hollanda Milli Takım hocası Blind'in de dediği gibi fit değil, ama sürekli oynamak istiyor. Ajax maçında da gördük. Pek etkili olamadı. Fazla top da gelmedi ama eski formundan, eski hareketlliğinden ve mücadele gücünden çok uzak. Bu performansıyla Fenerbahçe'de daha da zorlanacaktır ve bu onu olumsuz etkileyecektir.”
 
‘Tavrı düşündürücü'
 
“Şimdi düşünün, bir de Barcelona hikayesi var. Acaba bu yeni mi? Barcelona onunla ne zaman ilgilenmeye başladı? Yoksa Barcelona onu istemiyor ve bu dedikodular sadece menacerlerin ortaya attığı bir iddia mı? Bunlar Hollanda'da da çok konuşuluyor ama Van Persie bu konuda henüz net bir açıklama yapmadı. Ne zaman Barcelona sorulsa o konuda konuşmak istemediğini belirtiyor. Bu beni açıkçası çok düşündürüyor.”
 
‘Ne yapacağını açıkla'
 
“Ben olsam, eğer Barcelona'dan teklif gelirse, ve ben gitmek istiyorsam bunu açıkça söylerim. Bir basın toplantısı yapıp herkesin bunu bilmesini isterim. Ya da Van Persie olarak Barcelona'ya gitmek istemiyorsan yine bir açıklama yap ve, ‘Teklif olabilir ama ben burada mutluyum, Fenerbahçe'de kalacağım' de... Bu kadar basit!”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!