Aziz Yıldırım'ın Sevilla primlerini vermediğini iddia eden Alex De Souza, daha sonra Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara instagram adresinden cevap vermiş ve belgeler yayınlamıştı.
Alex de Souza gibi Brezilya vatandaşı olan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Diego Ribas sosyal medyada Alex'in kendisine, Aziz Yıldırım tarafından verildiğini iddia ettiği belgeleri beğendi.
Diego Ribas olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sosyal medya ekibimdeki Brezilyalı bir arkadaş, iznim olmadan Instagram hesabımdan Alex'in yayınladığı belgeleri beğenmiş. Olay yaşanırken ben antrenmandaydım. Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim. Ciddi tedbirler alacağıma emin olabilirsiniz" ifadelerini kullanarak destek haberlerini yalanladı.
İşte o beğeni bildirimi:
