comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica, Andrija Zivkovic'i alıyor

03 Kasım 2015, Salı 10:27
Benfica, Andrija Zivkovic'i alıyor

İsmi sarı-lacivertli ekiple anılan Partizan'ın genç yıldızı Zivkovic, Portekiz kulübüne imza atıyor.

FutbolArena Dış Haberler – Devre arasında hücum hattına takviyeyapmak isteyen Fenerbahçe'nin Sırp takımı Partizan'ın genç kanat oyuncusuAndrija Zivkovic'i kadrosuna katacağı iddia edilmişti. Türk medyasında çıkanhaberlerde 19 yaşındaki Zivkovic'e ek olarak aynı takımdan 18 yaşındaki santrforSaponjic'in de alınacağı öne sürülmüştü.

Portekiz basınında Record gazetesinde çıkan habereBenfica, Galatasaray ile yaptığı maç için Türkiye'ye gelmeden önce kulübünbaşkanı Luis Felipe Vieira, Belgrad'a giderek Partizan kulübü yetkilileriyleZivkovic'in transferi için görüştü. Genç futbolcunun sözleşmesi haziran ayındasona eriyor. Chelsea'nin de takibinde olduğu belirtilen Zivkovic'i Benfica'yasezon sonunda bonservissiz transfer edebilmek için bizzat başkan Vieira'nıngörüşmek istediğine yer verildi. Habere göre Benfica, Zivkovic ile önümüzdekihaziran ayından itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmasağladı. Transferin tamamlanması için sadece birkaç ufak pürüzün kaldığı ifadeedildi.

FIFA kurallarına göre bir futbolcu sözleşmesininbitimine 6 ay kala bir başka kulüple transfer görüşmesi yapabilir, hatta sezonsonundan itibaren geçerli olmak üzere kontrat bile imzalayabilir. Son yıllardabirçok Sırp futbolcuyu transfer eden Benfica'nın şu anki kadrosunda da iki Sırpoyuncu Fejsa ve Djuricic bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!