comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den Ancelotti açıklaması

28 Ekim 2015, Çarşamba 16:29
Fenerbahçe'den Ancelotti açıklaması

Fenerbahçe Kulübü'nden basında çıkan bazı haberlerle ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nden basında çıkan bazı haberlerle ilgili açıklama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi'nde yer alan “Terraneo'nun yerine Rapaiç” başlıklı haberde, kulübümüzün Sportif Direktörü Giuliano Terraneo yerine Milan Rapaiç'i getireceği iddia edilmiştir. Bu haber yalandır.
 
Ayrıca bugünkü Takvim Gazetesi'nde “Ancelotti ile sıcak temas” başlıklı haberde Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo'nun Ancelotti'nin menajeri Ernesto Bronzetti ile görüştüğü iddia edilmiştir. Bu haber de yalandır.
 
Son olarak bugün tarihli Sözcü ve AMK Gazeteleri'nde ise teknik direktör olarak Ancelotti, Bielsa, Capello ve Mustafa Denizli iddiaları yer almaktadır. Bu haberler de yalandır.
 
Söz konusu gazetelerin, çirkin hayal ürünü iddialarla takımımız üzerinde algı oluşturmaya çalışan, aynı zamanda okuyucularını aldatan yalan haberlerini şiddetle kınadığımızı ve daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan haberler için ilgili basın kuruluşlarını SPK'ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!