comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Güntekin Onay'dan derbi öncesi DEV iddia!

25 Ekim 2015, Pazar 14:40
Güntekin Onay'dan derbi öncesi DEV iddia!

Güntekin Onay, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi büyük bir iddiada bulundu.  

FutbolArena - NTV Spor sunucu ve yorumcusu Güntekin Onay, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Vatan Gazetesi'ndeki köşe yazısında önemli bir iddiada bulundu. İşte Güntekin Onay'ın yazısı:

"16 yıllık seri son bulabilir"
 
Fenerbahçe kağıt üzerinde favori görünüyor. Ev sahibi olmak tabi ki önemli bir avantaj. Ancak ben Vitor Pereira'nın kritik anlarda karar verme ve takım yönetme konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. 16 yıllık seri Galatasaray galibiyetiyle bu kez son bulabilir. Son Benfica ve G.Birliği maçları haricinde kötü futbol oynayan G.Saray, 16 yıl sonra Kadıköy'de yenilgi serisini bitirebilir.
 
Teknik, taktik ve kadro kalitesi olarak iki ekip birbirine yakın. Maç içindeki değişkenler, günlük performanslar ve tabii ki de şans faktörü skoru belirleyecek. İki ekibin de Avrupa'da kazanmış olması, büyük moral getirdi. Özellikle F.Bahçe, Kayseri'deki felâket görüntüsünden sıyrılmış oldu. G.Saray, 90 dakika olmasa da bölüm bölüm iyi işler yapıyor. F.Bahçe ise hâlâ sistemini ve kadrosunu bulmuş değil. İki takım da derbiye büyük bir yürekle ve cesaretle çıkacak. Her şeylerini ortaya koyacaklar.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!