comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Lazar Markovic: 'Brendan Rodgers ile ilişkilerim kötüydü'

21 Ekim 2015, Çarşamba 15:57
Lazar Markovic: 'Brendan Rodgers ile ilişkilerim kötüydü'

Fenerbahçe'de kiralık oynayan Lazar Markovic'ten ince mesajlar var.

FutbolArena Dış Haberler - FutbolArena sayfalarında bugün servis edilen Lazar Markovic'in ara transfer döneminde Jurgen Klopp'un başına geçtiği Liverpool'a geri çağırılacağı haberinin ardından konuya dair bir gelişme daha yaşandı.
 
Partizan altyapısında yetişen ve ardından A takıma yükselen, oradan da Benfica'ya transfer olan 21 yaşındaki Sırp hücum oyuncusu 2014 temmuzunda 20 milyon Sterlin karşılığı Liverpool kadrosuna dahil oldu.
 
Genç yaşına rağmen 21 kez de ülkesinin milli takım formasını giyen Lazar Markovic'in Portekiz'in A Bola gazetesine verdiği demeçte eski menajeri Brendan Rodgers'ı eleştirdiği görüldü.

"Brendan Rodgers beni sitediğim yerde oynatmadı"
 
Gelecek vaadeden yetenekli hücum oyuncusu, "Brendan Rodgers ile ilişkilerim iyi değildi. Ortada hep bir problem vardı. Örneğin beni birçok pozisyonda denemesine rağmen asıl ait olduğum noktada hiç oynatmadı. Artık eskiye dönüp, eskiye dair bir tartışma yürütmek istemiyorum çünkü Liverpool'un başında artık yepyeni bir menajer var. " şeklinde konuşarak adeta Jurgen Klopp'a mesaj yolladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!