comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası 20 Ekim Salı

20 Ekim 2015, Salı 17:47
Akşam Postası 20 Ekim Salı

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 20 Ekim Salı gününe ait futbol haberlerini sizler için derledik.

20 Ekim Salı Futbol Haberleri

1- Hamza Hamzaoğlu'ndan iddialı sözleri

 
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı öncesi basın mensuplarının önüne çıktı.
 
Başarılı çalıştırıcı, "Puan durumuna bakarsak favori Benfica olarak gözüküyor ancak yarınki maçta favori biziz. Ligdeki çıkışımızın Şampiyonlar Ligi'ne olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Gruptaki üçüncülükten ziyade biz Şampiyonlar Ligi'nde olmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde kazanamamak baskı oluşturmuyor. İnşallah yarın ilk galibiyetimiz olmuş olur. Üzerimizde baskı yok. Biz kendimizi biliyoruz. Benfica'yı yeneceğiz" dedi.
2- İşte Galatasaray'ın Benfica maçı 11'i
 
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçının 11'ini açıkladı.
 
Galatasaray sahaya Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Sneijder, Podolski, Yasin ve Umut 11'iyle çıkacak.
 
3- Rui Vitoria: Kaliteli bir takıma karşı oynayacağız
 
Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

 
Portekizli teknik adam, "Yarın ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Saygı duyuyoruz. Kaliteli bir rakibe karşı oynayacağız. Sahanın içerisinde kim oynadığının önemi var. Yarınki maçta çok fazla bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Amacını sahaya yansıtan bir takımı sahaya sürmek istiyorum. Oyuncularım buna alıştılar. Sporting Lizbon maçı öncesi bir konsantrasyon kaybı olacağını sanmıyorum. Biz yarınki maçı düşünüyoruz. Bu maça odaklıyız" dedi.
 
4- Gökhan Gönül formasına kavuşuyor
 
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül bu sezon ilk kez sahaya çıkacak.
 
Teknik direktör Vitor Pereira, milli futbolcuyu Ajax maçında ilk 11'de oynatmaya karar verdi.
 
5- Vitor Pereira ile yollar ayrılacak mı?
 
Fenerbahçe'de Pereira'nın geleceği Ajax ve Galatasaray maçlarına bağlı.

 
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceği Ajax ve Galatasaray maçlarına bağlı. Yönetimin de Fenerbahçe'nin oynadığı oyundan Pereira'yı sorumlu tutmasını dillendirmesinin ardından gözler bu haftaya çevrildi.
 
10 yıldır sezon içinde hoca değişikliğine gitmeyen Fenerbahçe'de bu gelenek Ajax ve Galatasaray maçlarının sonucuna göre değişebilir.
 
6- Ajax'ta Fenerbahçe maçı öncesi sıcak gelişme
 
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax'ın 23 yaşındaki futbolcusu Mike van der Hoorn çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Hollanda basınına konuşan Hoorn, "İlk 11'de sahaya çıkamamaktan, yedek kulübesinde beklemekten nefret ediyorum. Bu şekilde daha fazla devam etmek istemiyorum. Transfer döneminde ayrılmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
7- Trabzonspor'da sular ısınıyor
 
4 haftadır kaybeden Trabzonspor'da Süleyman Hurma ve Şota'nın kaderi Sivasspor maçında belli olacak.

 
Trabzonspor Yönetimi, Sivasspor karşısında alınacak olası bir yenilgi sonrası teknik heyet için operasyon hazırlığına başladı. Gürcü teknik adamın da Sivasspor'a kaybetmesi halinde istifa edeceği kaydedildi.
 
8- Barcelona Robin van Persie için geliyor
 
El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona Kulübü'nün bir teknik sorumlusunu Fenerbahçe-Ajax maçını izlemek üzere İstanbul'a göndereceğini iddia etti.
 
Barcelona'yı yakından takip eden El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona Kulübü'nün bir teknik sorumlusunu, UEFA Avrupa Ligi'nde 22 Ekim Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Ajax maçını izlemek üzere görevlendirdiğini yazdı.
 
9- Serdar Taşçı: 'Hayalim Türkiye'de oynamak'
 
Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı en büyük hayalinin Türkiye'de forma giymek olduğunu söyledi.

 
Radyospor'a konuşan Serdar Taşçı, "Burada 1.5 sene daha kontratım var. Spartak Moskova'da kendimi mutlu hissediyorum. Ancak transferde durum hiç belli olmaz. Pek çok hedefim var ancak hayallerimden bir tanesi de Türkiye'de oynamak. Türkiye'de şu takımda oynarım diye bir düşüncem yok. Profesyonel bir yaklaşımım var. Takım fark etmez" ifadelerini kullandı" dedi.
 
10- Sergen Yalçın istifa edecek mi?
 
Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, görevinin başında olduğunu açıkladı.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, görevinin başında olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman bu tip durumlarda güçsüz olmadık. Hep güçlü olduk, hep sağlam durduk, hep ayakta duran taraf olduk" dedi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!