comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 17 Ekim Cumartesi

17 Ekim 2015, Cumartesi 18:45
Akşam Postası - 17 Ekim Cumartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberleri sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası, 17 Ekim Cumartesi günü futbolda öne çıkan gelişmeleri sizler için derledi.

17 Ekim Cumartesi Futbol Haberleri
1- Galatasaray'den 45 dakikalık resital


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray kendi evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.
 
Son 3 maçını kazanarak zirve yarışına ortak olan sarı kırmızılı ekip taraftarı önünde Gençlerbirliği'ni Bilal Kısa, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 4-1 mağlup etti.

2- Samuel Eto'o Bursaspor'u yıktı
 
Süper Lig'de 8. haftada Bursaspor ile - Antalyaspor karşılaştı.

 
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Antalyaspor, Samuel Eto'o ve Emrah Başsan'ın golleriyle 2-0 kazandı.

3- Torku Konyaspor seriye bağladı

Süper Lig'in 8. haftasında Torku Konyaspor ile Gaziantepspor karşılaştı.
 
Torku Konyaspor rakibini 2-1 yenerek maç fazlasıyla ligin 3. sırasına yerleşti. Aykut Kocaman'ın öğrencileri Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 15 yaptı.
 
4- Benfica'dan Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Benfica'nın hocası iddialı konuştu.
 
Türkiye'ye galibiyet için gideceklerini ifade eden Vitoria, Galatasaray maçında 3 puanı almak istiyoruz. Türkiye'de tek hedefimiz bu olacak. Kazanmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Atletico maçıyla havamızı bulduk. Değişik bir maç olacak ama hedefimiz galibiyet" dedi.
 
5- Olcay Şahan Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?
 
Beşiktaş'ta hücum hattının önemli isimlerinden Olcay Şahan için Alman ekibi Schalke'nin transfer listesine girdiği iddiası atıldı.

 
FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre, Takım içerisindeki pozitif enerjisiyle en sevilen isimlerin başında gelen Olcay Şahan'ın siyah beyazlı camiada hayli mutlu olduğu ve ayrılmak gibi bir niyetinini kesinlikle olmadığı öğrenildi.
 
6- Aziz Yıldırım'dan Robin van Persie açıklaması
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hollandalı futbolcu Robin van Persie için Barcelona Kulübü'nden herhangi bir teklif gelmediğini açıkladı.
 
Yıldırım, "Futbolcumuz Robin van Persie ile ilgili hiç kimseyle, hiçbir şekilde herhangi bir konuşmam, yorumum olmamıştır. Kendi söylemek istediklerinizi benim adıma yazarak yalan haber yapmaya devam ediyorsunuz. Kaldı ki,  futbolcumuz Robin van Persie ile ilgili Barcelona Kulübü tarafından,  kulübümüze de herhangi bir başvuru bulunmamaktadır" dedi.

7- Veli Kavlak sahalara ne zaman dönecek?

Beşiktaş'ın sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen deneyimli orta saha oyuncusu Veli Kavlak, 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

BJKTV'ye açıklamalarda bulunan Veli, siyah-beyazlı takımda oynamayı çok özlediğini belirterek, "Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Yaklaşık 6 ay oldu. Geçtiğimiz günlerde koşulara başladım. Adım adım takıma dönmeye çalışıyorum. En iyi şekilde dönmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
 
8- "Kadro istikrarının olmamasının nedeni Van Persie"
 
NTV Spor yorumcusu Hasan Şaş, Van Persie hakkında ilginç yorumlarda bulundu.
 
Vitor Pereira'nın bugüne kadar bir türlü ideal 11'ini kuramamasının nedeni olarak Van Persie'yi gösteren Hasan Şaş, Pereira'nın bugüne kadar kadro istikrarını kuramamasının tek nedeni Van Persie. Eğer Barcelona, Van Persie'yi istiyorsa hemen versinler. Sabiha Gökçen'den yollasınlar derhal. Para kazansınlar hiç olmazsa. Pereira'nın yerine başka hoca da gelse Van Persie'yi değil Fernandao'yu tercih eder. İsmi olabilir ama fizik gücü yerlerde. Bu şartlarda sahada yer yok ona" dedi.
 
9- Klopp ne kaybetti ne de kazandı
 
İngiltere Premier Lig'de 9. haftanın açılış maçında Tottenham Hotspur ile Liverpool 0-0 berabere kaldı.

 
Alman teknik adam Jürgen Klopp yönetiminde ilk maçına çıkan Liverpool, ilk maçta puan kaybı yaşadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!