comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

13 Ekim Salı Futbol Haberleri

13 Ekim 2015, Salı 19:29
13 Ekim Salı Futbol Haberleri

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

13 Ekim Futbol Haberleri
1-
 EURO 2016 demek para demek

 
Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na gitmek için İzlanda karşısına çıkacak. Eğer en iyi 3. ya da play-off maçları sonrasında şampiyonaya gidersek büyük bir paranında sahibi olacağız.
 
Türkiye eğer EURO 2016'ya giderse kasasına giriş payı olarak yaklaşık 40 milyon TL koyacak.
 
2- Burak Yılmaz ne zaman oynayacak?
 
Trabzonspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın durumu merak konusu olmaya devam ediyor.

 
Golcü futbolcu Galatasaray'ın hafta sonu ligde oynayacağı Gençlerbirliği ve önünüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde Benfica maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek.Burak Yılmaz'ın Galatasaray'ın ligin dokuzuncu haftasında Kadıköy'de oynayacağı Fenerbahçe maçına hazır olacağı kaydedildi.
 
3- Almanlar Mario Gomez'i istiyor
 
Alman halkı, Mario Gomez'i tekrar Milli takımda görmek istiyor.
 
Bild gazetesi yaptığı ankette, “Hangi golcü Alman Milli Takımı'nda olmalı?” şeklinde Alman halkına fikrini sordu. Beşiktaşlı Mario Gomez yüzde 42'lik oyla Almanların en çok görmek istediği oyuncu oldu. Gomez, Frankfurt'tan Alexander Meier, Hamburg'dan Pierre-Michel Lasogga ve Stuttgart'tan Daniel Ginczek'i geride bıraktı. 
 
4- Trabzonspor'dan şike davasına itiraz
 
Trabzonspor, 36 sanıkla ilgili verilen beraat kararına itiraz için süre tutum dilekçesi verdi.
 
Trabzonspor Kulübü, futbolda şike davasında sanıklar hakkında ''şike'' ve ''teşvik primi'' suçlarından verilen beraat kararına itiraz  etmek için süre tutum dilekçesini İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesine sundu.
 
5- Fenerbahçe, Mehmet Berk'e dava açacak
 
Şike Davası'ndan beraat eden Fenerbahçe cephesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şike davasının ilk savcısı Mehmet Berk'in şike sürecinde üşvet teklifi gelmesine rağmen soruşturma açmamamasıyla ilgili Fenerbahçeli avukatlar harekete geçti. Fenerbahçeli avukatlar Mehmet Berk hakkında hakkında suç duyurusunda bulunacak.
 
6- Ertuğrul Sağlam'dan Batalla açıklaması
 
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'a dönmesi gündeme gelen Pablo Batalla ile ilgili konuştu
 
Ertuğruş Sağlam, "Batalla bizim dönemimizde geldi. İlk geldiğinde fiziksel olarak zayıftı. Antrenmanları yarıda bırakıyordu. Sonrasında sorumluluk aldı. Şu anda Cuenca da yaşadığımız olayı onda yaşamıştık. Bana sorarsanız Batalla'yı takımımda görmek isterim. Ama ekonomik durum var. Bence Batalla işini sonra konuşmalıyız"
 
7- Teknik direktörü değişimde azalma
 
Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık bölümde sadece 3 teknik adam değişikliği yaşanırken, PTT 1. Lig dışında diğer profesyonel liglerde de teknik adam değişikliği sayısı düşüş gösterdi. 

 
PTT 1. Lig'de 18 takım geride kalan süreçte 8 değişiklik yaparken, 2. Lig Beyaz grupta 18 takımda sadece tek bir değişiklik yaşandı. 7 ligde mücadele eden 129 takımda yaşanan değişiklik sayısı ise 30'da kaldı.
 
8- Ronaldo'ya 4. altın ayakkabı
 
Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo, "Avrupa Spor Basını" örgütü tarafından verilen "Altın Ayakkabı" ödülünü aldı.

 
Ronaldo, törende yaptığı açıklamada, duyduğu mutluluğu ifade ederek "Daha fazlasını istiyorum. Mümkünse 5. Altın Ayakkabı'yı da seneye kazanmak istiyorum" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!