comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu'ya 45 günlük hak mahrumiyeti

01 Ekim 2015, Perşembe 17:39
Mahmut Uslu'ya 45 günlük hak mahrumiyeti

PFDK, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve Beşiktaşl kulübüne verdiği cezayı açıkladı

FutbolArena - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçına ilişkin kararlarını açıkladı.

Beşiktaş  - Fenerbahçe maçı sonrası hakem ve TFF'ye yönelik açıklamalarından ötürü PFDK'ya sevkedilen Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası aldı.
Beşiktaşlı taraftarlara ceza

Derbide kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle DOĞU ve BATI tribününe giren Beşiktaşlı taraftarların biletleri ise 1 maç bloke koyuldu.

İşte PFDK'nın aldığı kararlar
 
BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin 27.09.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU VE BATI tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,
 
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
 
FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU'nun 27.09.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,i.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!