comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Fenerbahçe derbi yorumu

27 Eylül 2015, Pazar 23:02
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Fenerbahçe derbi yorumu

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Fenerbahçe derbisini NTV Spor'da yorumladı. 

FutbolArena - İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları:

"Beşiktaş'ın açısından psikolojik olarak çok önemliydi. Diğer rakipler içinde oldukça önemli bir karşılaşmaydı ve onların istediği sonuç oldu. Mario Gomez takımı tanımaya başladı. Tam bir profesyonel. Maç başlamadan önce favori Beşiktaş'tı ama maç başladığında Fenerbahçe oynadığı oyunla kendisine saygı göstertti."
 
"Beşiktaş, gelen gollerle üstünlüğü ele geçirdi. Kjaer'in hatası Beşiktaş'a hayat verdi. Beşiktaş ikinci yarı Necip Uysal'ı alarak oyunun kontrlünü ele aldı. Volkan Şen çok acayip işler yaptı. Van Persie'nin golünde ilk izlerken topun çıktığını söyledim ama görüntüyü durdurunca topun çıkmadığı görülüyor. Fenerbahçe işi ortada götürüyordu ama skor 2-2'ye gelince işler Beşiktaş lehine döndü. Bugün beklentilerin dışında iki takım izledik."
"Van Persie kendisi aldı formayı"
 
"Van Persie kesinlikle Vitor Pereira'nın kulaklarını çınlattı. Kalitesi ile oyuna girer girmez etkisini gösterdi. Bir anda birinci forvet iken kesilmesi yönetmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Van Persie diyor ki 'Kardeşim bu forma artık benim'. Formayı Pereira vermedi, Van Persie kendisi aldı formayı."

"Hakem 2-2'den sonra dağıldı"

Mahmut Uslu'nun maçın ardından söylediklerine katıldığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Evet. 2-2'den sonra ciddi hatalar vardı. Ersan atılmalıydı. Hakemin 2-2'den sonra kafası dağıldı" yorumunu yaptı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!