comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Van Persie evde özel idman yapıyor'

25 Eylül 2015, Cuma 09:22
'Van Persie evde özel idman yapıyor'

Robin van Persie'nin eski fizyoterapisti önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'nin fizik olarak hazır olmadığı konuşuluyordu. Yıldız oyuncunun Manchester United'tan eski fizyoterapisti Matt Radcliffe ise tam tersini savundu ve şu an için hiçbir eksiğinin olmadığını söyledi.

"Fizik açıdan eksiği yok"
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Van Persie'nin aynı zamanda yakın arkadaşı olan Radcliffe önceki gün İstanbul'a geldi. Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanı izleyen fizyoterapiste yıldız futbolcunun hazır olmadığı yönünde yorumlar yapıldığı sorulduğunda, “Kesinlikle hiçbir sakatlığı yok. Tamamen iyileşti. Fizik açıdan da bir eksiği bulunmuyor. Tam olarak oynamaya her açıdan hazır” diyerek Hollandalı futbolcunun hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını belirtti.

İngiliz fizyoterapist, ayrıca golcü futbolcunun takım çalışması ile yetinmediğinin de altını çizerek “Evinde adeta bir spor salonu var. Takım çalışmalarından sonra burada yoğun zaman geçiriyor. Robin bireysel antrenmanlara çok önem verir. Neredeyse her gün bireysel idmanlar gerçekleştirir” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!