comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nani: 'Hep ilk sırada olmak istiyoruz'

12 Eylül 2015, Cumartesi 14:40
Nani: 'Hep ilk sırada olmak istiyoruz'

Fenerbahçe'nin yıldızı Nani kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu Nani, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını, puan cetvelinde ilk sırada sürdürmek istediklerini belirtti.

Kulüp televizyonu FBTV'ye Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yla yapacakları maçı değerlendiren Portekizli futbolcu, "Bu ligde kolay karşılaşma yok, özellikle deplasmanda oynuyorsanız işler biraz daha zor oluyor. Bizi çok zorlu bir karşılaşma bekliyor. Takım kendine güveniyor. Takım halinde bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir sonuç almak istiyoruz ve hedefimiz 3 puan. Kasımpaşa karşısında istediğimiz 3 puanla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Ligde 3. hafta maçında Antalyaspor'a karşı attığı iki golle takımına galibiyeti getiren Nani, sarı-lacivertli takıma katıldığı ilk günden itibaren faydalı olmak için çalıştığını söyledi.

Antalyaspor maçına kadar taraftarın kendisinden beklentisini karşılaşamadığını ancak motivasyonunu hep üst seviyede tuttuğunu anlatan Portekizli oyuncu, "İstenen gollerin ve asistlerin bir gün geleceğini biliyordum. Umarım takımı hep ligin zirvesinde tutmayı başarırız. Hep ilk sırada olmak ve bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!