comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Luis Muriel ile ilgileniyor

11 Eylül 2015, Cuma 11:30
Fenerbahçe, Luis Muriel ile ilgileniyor

Devre arası ve sezon sonu için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin Luis Muriel ile ilgilendiği öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - Bu yaz transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe Ocak ayı ve sezon sonu için çalışmalara erken başladı. Sarı lacivertlilerin Sampdoria forması giyen Luis Muriel ile ilgilendiği iddia edildi.

12 milyon Euro'luk teklif
İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncu için 12 milyon Euro'luk bir teklif yapabileceği belirtildi. Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun futbolcuyu yakından takip ettiği ve ilerleyen günlerde resmi teklif götürebileceği ifade edildi. 

Futbolcuyla daha önce Liverpool ve Southampton da ilgilenmişti.

Luis Muriel kimdir?

Futbola ülkesi Kolombiya'da başlayan 24 yaşındaki golcü futbolcu 2010 yılında 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Udinese'ye transfer oldu. İtalyan ekibi tarafından sürekli kiralık olarak gönderilen oyuncu son olarak bu sezon 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sampdoria'ya transfer oldu.

Luis Muriel hangi mevkilerde oynuyor?

Santrafor olarak görev almasının yanı sıra kanatlarda da forma giyebilen oyuncu bu sezon 4 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Luis Muriel transfermarkt değeri

Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Luis Muriel'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon Euro.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!