comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den teröre isyan! 'Artık yeter'

08 Eylül 2015, Salı 17:19
Fenerbahçe'den teröre isyan! 'Artık yeter'

Fenerbahçe Kulübü yaşanan terör olaylarına isyan etti.

FutbolArena - Hakkari Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör olayları sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize başsağlığı dileyen Fenerbahçe, teröre isyan etti.

İşte sarı lacivertli kulübün açıklaması;
"Her gün gelen şehit haberleri ve bunlara karşı sadece baş sağlığı dilemek, çaresizce bekleyip hiçbir şey yapamadan, en az paylaşılan evlat acıları kadar ağır.

Artık vatan toprağı için canını veren yiğitlerin ardından baş sağlığı dilemek istemiyoruz. Artık, akan kana son vermek, bizim için kanını akıtan bunca insanın ardından yeni canlar yitirmemek, kan akmamasını sağlamak için, üzerimize düşeni yapmak için harekete geçmek istiyoruz.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizlerin yapabilecekleri sınırlı, ancak bu meselenin çözümü için bize verilebilecek her görevi ifaya hazır ve amadeyiz.

Bu vesile ile işaret etmek isteriz ki, karşı karşıya olduğumuz sorun herkes tarafından samimi bir şekilde bir araya gelinerek çözülebilecek büyüklükte ve ağırlıktadır. Kimsenin bu soruna duyarsız ve sessiz kalma lüksü yoktur. Her türlü düşünceden ve beklentiden öte, herkesin elini taşın altına sokarak çözebileceği devasa bir sorundur. Herkes sorumluluklarını bilmeli, karşılıklı suçlama ile vakit kaybetmeden akan kanı durdurmayı ilk amaç olarak benimsemelidir.

Artık duymaya alıştığımız şehit sayıları 1 de olsa 16 da olsa esasen aynı ağırlıkta üzücüdür. Yitip giden bu insanlarımızı geri getirecek bir güç, bu büyük acıyı dindirecek hiçbir şey yoktur. Bizlerin güvenliği için kanını canını veren vatan evlatlarımızın arkasından onların hatırasına ne yaparsak yapalım yokluklarını giderebilmemiz asla mümkün değildir.

Bugün artık yeter demek zamanıdır. Canlarını veren vatan evlatlarımız bizlerin ve ülkemizin birliği ve güvenliği için şehit olmuştur. Sen/ biz, onlar/biz ayrımı yapmak, suçu o tarafa bu tarafa atmak, sorumluluk almak için beklemek, çözüm üretmek için fayda beklemek zamanı değildir. Zaman yeter deme zamanıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!