comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım, Fatih Terim üzerinden gönderme yaptı

04 Eylül 2015, Cuma 17:14
Aziz Yıldırım, Fatih Terim üzerinden gönderme yaptı

Fenerbahçe Yandex projesi tanıtım gezisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, Fatih Terim üzerinden bir göndermede bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Yandex ve hedef 1 milyon üye projesinin tanıtım gezisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, Milli takımın Letonya karşısında aldığı beraberliği ve Fatih Terim'in basın toplantısındaki hakemlerle ilgili serzenişini yorumladı. 

"Demek ki canı yanan herkes hakemlerle ilgili konuşabiliyor"
Aziz Yıldırım, "Letonya beraberliğini unutmak lazım. Hollanda maçına odaklanmalıyız. Geçti, gitti o maç. Fatih Terim maç sonunda hakemlerle ilgili konuştu. Hakemleri eleştirdi. Demek ki canı yanan herkes hakemlerle ilgili konuşabiliyormuş. Haksız mıydı? Haklıydı. Ben de bundan sonra hakemlerle ilgili konuşmadan önce Fatih Terim'in basın toplantısının kasedini koyarım artık"

"Van Persie ve Nani için biraz sabredin"

Türkiye'de Van Persie ve Nani eleştiriliyor. Sneijder ve Gomez'e de aynısını yapıyorlar. Biraz bekleyin ya! Bugün Messi ve Ronaldo da gelse aynı eleştiriyi yapacaklar. Biz sezon sonunu hedefliyoruz. Şampiyonluk... O zaman konuşuruz"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!