comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gültekin Gencer: 'Fenerbahçe, Anadolu takımlarını eziyor'

31 Ağustos 2015, Pazartesi 16:40
Gültekin Gencer: 'Fenerbahçe, Anadolu takımlarını eziyor'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer sarı lacivertli kulüple ilgili çok tartışılacak sözler sarf etti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "İstanbul takımlarının özellikle de Fenerbahçe'nin, Anadolu takımlarını çok eziyor olması ve onları sıradan görmesi üzüntü verici" dedi. 

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçla ilgili değerlendirme yaptı. 

İlk iki maçta elde ettikleri galibiyetlerle güzel bir başlangıç yaptıkları ligde, Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir deplasman mücadelesi verdiklerini ifade eden Gencer, "Maça giderken takım kendine inanmıştı. Dünkü maçtan beraberlikle dönmüş olsaydık şu anda ligde liderdik. Kazanmak isterdik ama olmadı" ifadesini kullandı. 

Gencer, maçın uzatma dakikalarında gol yememeleri gerektiğini kaydederek, "O dakikada nasıl gol yedik, bunu sorguluyor olmamız lazım. Bundan sonraki maçlarda bunun tedbirini alıyor olmalıyız. 1-1'i yakaladıktan sonra neden gol atamadık? Onları konuşmalıyız" diye konuştu.

 İsabetli transferler yaptıklarını anlatan Gencer, lige yeni çıkmış bir takımın ilk iki haftada 6 puan alacağını kimsenin hayal bile edemediğini dile getirdi. 

- "Fenerbahçe yönetimi ev sahipliğini unuttu"

Hakem hataları konusunda konuşmak istemediğini belirten Gencer, karşılaşmanın hakem Bülent Yıldırım için zor bir maç olduğunu kaydetti.

Gencer, Fenerbahçe yönetimini de eleştirerek, "Doksan dakika boyunca, Futbol Federasyonu'na karşı serzenişlerde bulunup baskı altında tutan Fenerbahçe yönetiminde, ev sahipliklerini unutup baskıyla bu maçı nasıl alabiliriz düşüncesi hasıl olmuş" şeklinde görüş belirtti. 

Anadolu kulüplerinin, kendilerine yapılanlar karşısında ses çıkarması gerektiği savunan Gencer, şunları kaydetti:

"İstanbul takımlarının özellikle de Fenerbahçe'nin, Anadolu takımlarını çok eziyor olması ve onları sıradan görmesi üzüntü verici. Antalyaspor olarak hangi takım olursa olsun, maçtan iki gün önce kulübe resmi yazı yazıp, Antalya'da yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını soruyoruz. Ayrıca kulüpleri ağırlamak istediğimizi de dile getiriyoruz. Maalesef aynı şeyi bir çok takımdan görüyoruz ama bazı takımlardan göremiyoruz. Ağırlanmak ihtiyacı olan takım değiliz ama sadece 'hoşgeldin' denilmesini beklemenin, hakkımız olduğunu düşünüyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!