comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hikmet Karaman'dan maç sonu açıklaması!

24 Ağustos 2015, Pazartesi 00:45
Hikmet Karaman'dan maç sonu açıklaması!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 

FutbolArena - İşte Hikmet Karaman'ın maç sonu açıklmaları:

"Zor bir maçtı. Teknik adam ve yönetim için de ayrı bir sınavdı. Penaltı oldu kim atacak diye aramızda konuştuk. Sylvestre, Eren, Kweuke. Daha sonra önce penaltı olsun dedik. Ben Kweuke'ye sen at dedim ama o Deniz'e verdi. Penaltının kaçması önemli değil. Kweuke bir karakter örneği gösterdi. Takım olabilmek böyle bir şey"

"Van Persie bir döndü, vurdu gol"
 
Fenerbahçe karşısında maçın ilk yarısında sadece 1 pozisyon verdiklerini ve bunun gol olduğunu söyleyen deneyimli taktisyen, "Van Persie bir döndü, vurdu, gol... Büyük takımlar kötü oynasalar ve kaleye gitmeseler dahi böyle goller atabiliyorlar. 1-0 geriden gelmemize rağmen disiplinli oynadık. Penaltıyı atsak maç lehimize gelişebilirdi. Tabii ki eksikler var. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İki maç 4 puan, bence iyi başlangıç." dedi.
 
"Zeminin bu hale gelmesi imkansız"
 
Stat zeminiyle ilgili de konuşan Hikmet Karaman, "Yönetim iyi para harcıyor bunun için. Avrupa'daki gol sahalarını yapan firmayla çalışıyoruz. Sahayla ilgili güzel konulara değindiler. Arkada 4 tane rüzgar paneli var. 500 bin euro harcadık. Bu kadar iyi hazırlanan ve iyi bakılan bir zeminin iki haftada bu hale gelmesi mümkün değil. Herhalde çay sezonu yüzünden" şeklinde konuştu

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!