comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybı için ne dedi?

24 Ağustos 2015, Pazartesi 00:09
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin puan kaybı için ne dedi?

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını analiz etti. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen müsabakayı analiz etti. 

"İki farklı oyun"

Fenerbahçe ilk yarıda çok kötüydü. Uzun yıllardır bu kadar kötü bir Fenerbahçe izlememiştim. Hatta öyle ki, Rizespor kalecisini sadece seramonide gördüm. Van Persie usta işi bir gol attı ama onun dışında hiçbir şey yoktu"
"Vitor Pereira'nın oyuncularına izlettirmesi lazım"

Vitor Pereira'nın her iki yarıyı ayrı ayrı oyuncularına izlettirmesi lazım. Fernandao'nun yerine Alper Potuk'un girmesinden sonra ikinci yarıda 75'e kadar Volkan'ı görmedim. Fenerbahçe ikinci yarı oyunu dengeledi, iyi ve baskılı da oynadı ama futbol böyle enteresan bir oyun. İlk yarı nasıl Fenerbahçe 1-0 önde bitirmesi mucizeyse, ikinci yarıda da Rizespor hiç tehlike yaratamadan bir top kaybını değerlendirip golü buldu"

"Kjaer'e bu parayı vermezdim"

Kjaer için kötü oyuncu demiyorum ama bu parayı vermezdim. Bilmiyorum belki de bugün kötü oynadı. Eksikleri var. Kademe anlayışında zaafları var. İnşallah düzelir, inşallah sadece bugün kötüdür ama genel olarak baktığımda bu yüksek bonservis bedeliyle ben olsam almazdım"

"Adaletli skor"

Maçın berabere bitmesi iki takım adına adaletli skor oldu. Ancak son bölümler tam anlamıyla rus ruleti şeklinde geçti. İki takım da kazanabilirdi. Berabere bitmesi hakkaniyetli bir sonuç oldu. İlk yarı Rizespor, ikinci yarı Fenerbahçe üstündü."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!