comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Erman Toroğlu: 'Hakem maçı Fenerbahçe'ye verdi'

21 Ağustos 2015, Cuma 10:22
Erman Toroğlu: 'Hakem maçı Fenerbahçe'ye verdi'

Spor yorumcusu Erman Toroğlu dün akşam oynanan maçta hakemin verdiği kararlara dikkat çekti.

FutbolArena - Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Yunan ekibi Atromitos'u 89. dakikada Robin van Persie'nin attığı kafa golüyle mağlup etti.

Bu karşılaşmanın İtalyan hakemi Orsato'nun verdiği kararlar Atromitos cephesinden büyük tepki çekti. Eski hakemlerden Erman Toroğlu da bugünkü köşe yazısında hakemin kararlarına dikkat çekti.
İşte Erman Toroğlu'nun Fotomaç Gazetesi'ndeki yazısından bir bölüm;

Hani Türkçe'de bir laf vardır; "Rakip takımın eti ne budu ne?" Rakip takımın eti budu bu kadar da bizim Fenerbahçe'nin yapılan transferlere ve harcanan paralara göre dün akşam sahada gezen ne eti vardı ne de budu! Beyler; "Adalet herkese lazım" diye bir cümle var. Bu 8-10 yıldır ağızlarda jiklet gibi çiğneniyor. Dünkü maçta iki pozisyon var, hakem açısından; birincisi Yunan takımının oyuncusu bir defa kendini attı ceza alanı içinde hakem haklı olarak penaltı vermedi.
 
Ama aynı oyuncu, 2. pozisyonda ceza alanı içinde formasından çekilip düşürüldü. Net penaltı ama hakem vermedi.
 
İkincisi Van Persie oyuna giriyor gelen ortada ceza alanı içinde rakibini iterek düşürüyor sonra kafayı vurup golü atıyor. Peki şimdi bu yorumu yaptıktan sonra bazı fanatik Fenerbahçeliler, "Buyur Erman hoca gene aleyhimize yazdı" diyecekler. Arkadaşlar bugün ona yarın sana.
 
Adalet hepimize lazım. Dünkü maçta bu iki karar ile hakem maçı Yunan takımından aldı Fenerbahçe'ye verdi. Bu kadar net!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!