comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Şen ve Ozan Tufan iddialı

18 Ağustos 2015, Salı 14:28
Volkan Şen ve Ozan Tufan iddialı

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği Volkan Şen ve Ozan Tufan FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ozan Tufan ile Volkan Şen iddialı açıklamalar yaptılar.

İşte FB TV'ye yapılan açıklamalar;
Volkan Şen: Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşamak istiyorum
 
Fenerbahçe benim için çok değerli ve çok büyük bir kulüp. 10 tane futbolcuya sorsanız 9'unun hayali Fenerbahçe'de oynamaktır. Ben Fenerbahe'ye gitmek istediğimi eski kulübüm Bursaspor'a bildirdiğimde , bunu gerçekten burada iyi işler yapabileceğimi düşünerek söyledim. Hocamız Sayın Vitor Pereira'nın beni istemesinin de bunda gerçekten büyük bir önemi vardı. Ben Fenerbahçe'de çok başarılı olmak, uzun süre Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. İnşallah her şey istediğim gibi olur, gönlümce olur. Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşamak istiyorum.
 
Ozan Tufan: Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım
 
Öncelikle burada olmaktan çok heyecanlıyım. Basın toplantısında da söylediğim gibi bir hayalimi gerçekleştiriyorum. Bu heyecanımı sahaya da yansıtmak istiyorum. Çünkü sahada ne kadar heyecanlı olursanız o kadar iyi işler yaparsınız. Heyecan duymadıktan sonra bu işten bir keyif alamazsınız. Ben de terimin son damlasına kadar ne verebilirsem, Fenerbahçe için her şeyimi vereceğim. 20 yaşımda olmam büyük bir avantaj ama tabii dezavantajları da var. Hata yapmamam gerekiyor. Hata lüksüm yok. Bu yüzden yaşamıma çok dikkat etmem lazım . Saha içinde ve dışındaki yaşamıma, beslenmeme, kişisel gelişimime, her şeyime çok dikkat etmem gerekiyor. Çünkü burası büyük bir kulüp. Burada hataya yer yok. O yüzden çok dikkatli olmam lazım. Bunun farkındayım. Nereye geldiğimin de farkındayım, nasıl büyük bir kulübe geldiğimin de farkındayım. O yüzden ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapmaya geldim buraya.
 
Ozan Tufan:  İstanbul'da ailemle birlikte yaşayacağım
 
Saha içi olduğu kadar saha dışı da çok önemli. İnsanlara karşı yapacağınız hareketler, davranışlar, göstereceğiniz saygı, sevgi çok önemli şeyler. İstanbul'da ailemle birlikte yaşayacağım, ailem de benimle birlikte geldi. Dışarı çıkan gezen bir insan değilim. Zaten idmanların yoğun temposundan insanın hali kalmıyor. Ailemle birlikteyim, bir korkum da yok. İstanbul insanı bozar derler ama bir korkum ve endişem yok. Ben kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.
 
Volkan Şen: Sadece idman tempomu biraz daha arttırarak uyum sorununu aşmak istiyorum
 
Takıma iki gün önce katıldım. İster istemez bir uyum sorunu oluyor ama Bursaspor'dan geçen sezon birlikte oynadığımız 4 oyuncu ve milli takımdan arkadaşlarım Caner olsun, Alper olsun, Volkan Ağabey olsun, Gökhan Ağabey olsun birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Ben çok fazla zorlanacağımı düşünmüyorum. Sadece idman tempomu biraz daha arttırarak uyum sorununu aşmak istiyorum.
 
Volkan Şen: Tamamen futbola konsantreyim
 
Futbol dışında genelde eşim ve çocuklarımla beraber evdeyim. 2 tane çocuğum var. Eşim ve çocuklarımla vakit geçiririm. Tamamen futbola konsantreyim. Bir yere gideceksem ailemle gitmeyi tercih ederim. Eşim Amerikalı, bazen yurt dışına çıkıyor ailesini görmek için. O arada arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onlarla dışarı çıkıyorum. Çok fazla da gezdiğim söylenemez aslında, evi çok seviyorum.

Ozan Tufan: Uyum sorunumuzun olmayacağını düşünüyorum
 
Uyum sorunumuzun olmayacağını düşünüyorum. Geldiğimizden beri de uyum sorunumuz olmadı. Milli takımdan ağabeylerimizle, arkadaşlarımızla sohbetimiz, tanışmışlığımız vardı. Fernandao ve Şener Ağabey çok tanıdık isimler, Bursaspor'da da onlarla samimiyetimiz en üst düzeydeydi. O yüzden uyum sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Geldiğimiz günden beri de samimiyetle ve içtenlikle bizi karşıladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum.
 
Volkan Şen:  Kazanan sonunda inşallah Fenerbahçe olacaktır
 
Yapılan transferler birbirinden değerli isimler. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak. Tatlı bir rekabet olacak. Dostluğun, arkadaşlığın olduğu bir ortamda sadece Fenerbahçe'nin başarısı için kendi aramızda mücadele edeceğiz. Tabii kim iyiyse o oynayacaktır. Bizler işimizi en iyi şekilde yapıp kararı hocamıza bırakacağız. Kazanan sonunda inşallah Fenerbahçe olacaktır.
 
Ozan Tufan: Maçlarda bana şans verildiğinde şansımı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum
 
Takımdaki herkesin geçmişi çok iyi, çok iyi isimler ve hepsinin çok iyi kariyeri var. Yeni gelen transferler de var benim oynadığım bölgeye. Çoğu da yabancı zaten. Uyum sorunu olmaz ama rekabetin en üst seviyede olacağı bir yer çünkü orta sahada çok kalabalık bir kadro var. Herkesin en iyisini gösterdiğini de ilk idmandan beri gördüm. Ben de ona göre kendimi en iyi şekilde vermek istiyorum idmanlara, maçlarda bana şans verildiğinde şansımı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Onun haricinde de güvendikleri için beni aldılar buraya. O mevkide ihtiyaç duydukları için aldılar. O yüzden güvenleri boşa çıkarmak istemiyorum. Forma verildiği sürece o mevkide en iyi şekilde en üst seviyede karşılayacağımı düşünüyorum.
 
Volkan Şen: Hocamız çok değerli bir isim
 
Takıma iki gün önce katıldım. Hocamızla sahada küçük bir konuşma yaptık. Hocamız çok açık sözlü, ne istediğini doğrudan söylüyor. Bu da işimizi kolaylaştırıyor. Kendisinin ne istediğini biliyoruz. Hocamız çok değerli bir isim. İnşallah hem Fenerbahçemize hem de bize faydalı olacaktır inancındayım.
 
Ozan Tufan: Hocamızla uyumumuz çok iyi
 
Hocamızla hemen iyi bir diyaloğumuz oldu. Bizi odasına çağırdı ve taktik icabı neler yapmamız gerektiğini de gösterdi. Nasıl oynayacağımızı, sistemimizi, duruşumuzu, hücumda neler yapacağımızı tek tek gösterdi. Bunu önceden bilip, ona göre hareket etmemizi sağlamak gerçekten iyi bir şey oldu. İdmanlarda pozisyonlarımızı, kaymalarımızı, şekillerimizi ona göre alıyoruz. Önceden bilmek daha iyi oldu. Volkan ağabeyin de dediği gibi hocamız çok iyi. İdmanları biraz yoğun ve bu da bizim için çok iyi. Çünkü geçtiğimiz sezonlara bu kadar yoğun idmanlar yapmıyorduk. Bu idmanlarla kendimizi daha iyi toparlayacağımızı düşünüyoruz. Hocamızla uyumumuz da iyi, anlaşmamız da iyi, idmanları da bir hayli yoğun, bu da bizi mutlu ediyor.
 
Ozan Tufan: O yıldız isimlerle oynamak bizi de rahatlatacaktır
 
Flaş transferler oldu bu sene. Fenerbahçe'nin rekor transferleri de denilebilir. Volkan ağabeye de bana da ihtiyaç olunduğu için bu kulübe geldik. Luis Nani gibi, Robin van Persie gibi yıldız isimler de burada, onlarla birlikte burada oynamak bize keyif ve mutluluk verecektir. Zaten böyle bir kadroyla açık ara şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum, bunu içtenlikle söylüyorum. Gelmeden önce de Volkan Ağabeyle paylaşmıştım ben bunu. Robin van Persie gibi Luis Nani gibi oyuncular idmandan sonra bireysel çalışıyorlar, ekstra yapıyorlar. Kendimce bir sorum olmuştu; Nani gibi bir yıldız, van Persie gibi bir yıldız yaşları biraz üst seviyelere gelmiş  ve ben daha 20 yaşımdayım. Bu adamlar fitnessa gidip ekstra yapıyorlarsa benim duş alıp eve gitme gibi bir lüksüm yok diyorum kendimce. O yüzden onların arasına katılmaya çalışıyorum ve katılmaya da çalışacağım. O yıldız isimlerle oynamak bizi de rahatlatacaktır. Onları sahada görmek bizi de oyunumuzu da ferahlatacaktır diye düşünüyorum. Onlarla aynı çatı altında olmak beni çok mutlu etti.
 
2012-13 sezonunda  Avrupa Ligi'nde gol atan en genç oyuncu Ozan Tufan: Fenerbahçe'nin UEFA'da finali görmesini istiyorum
 
2012 yılında atmıştım o golü. İlk UEFA resmi maçımdı. O golde de çok güzel duygular yüklü. Önümüzdeki Perşembe günü de maçımız var. Hocamız da bizi kadroya alırsa en iyi şekilde gol atıp, asist yapıp elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Kendim için de şöyle bir şey söylemek istiyorum; Fenerbahçe'nin UEFA'da finali görmesini istiyorum. Buna da inanıyorum. Yorumların da çoğu bu yönde. Güzel bir kadro, güzel bir ekip, güzel bir teknik heyet zaten finale götürecektir diye düşünüyorum.
 
Volkan Şen: “Geçen sene yaşadığım mükemmel performansı bu sene de devam ettirmek istiyorum”
 
Geçen sezon da goller ve asistler konusunda rakamsal bir hedef koymamıştım. Sadece şunu söylemiştim; bu sene futboluma odaklanıp sadece sahada işimi yapmak istiyorum. Sonrasında da bu çalışmamın karşılığını almaya başladım. Goller attıkça özgüvenim de arttı. Devamlı gol atarak ve asist yaparak bu özgüveni üst seviyeye çıkardım ve karşılığında gerçekten benim için mükemmel bir sezon geçti:; toplmamda 17 gol attım, 12 asist yaptım. Bu sene de sadece futboluma odaklanıp, işimi sahada en iyi şekilde yapıp, hocamın verdiği görevleri en iyi şekilde yapıp skora da katkı yapmak istiyorum. Gol atmak, asist yapmak istiyorum çünkü her futbolcunun isteğidir gol atmak, asist yapmak. Bir hedef koymadım kendime ama geçen sene yaşadığım mükemmel performansı bu sene de devam ettirmek istiyorum.
 
Volkan Şen: Fenerbahçe'nin hedefi her kulvarda her zaman şampiyonluktur
 
Bizim için her maç çok önemli tabii ki, hem lig maçları olsun hem Avrupa maçları olsun. Avrupa Liginde Perşembe günü Atromitos'la oynayacağız. O maçtan iyi skorla dönmek istiyoruz, kazanmak istiyoruz. İdmanları da buna yönelik yapıyoruz. İnşallah oradan güzel bir skor alıp buradaki maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Tabii ki Fenerbahçe'nin hedefi her kulvarda her zaman şampiyonluktur. Bu senede hem ligde hem UEFA'da şampiyonluk olacaktır. Bizler bunun için elimizden gelenin en iyisini yapıp, mücadelemizi sahada verip karşılığını almak istiyoruz.
 
Volkan Şen: Stadımızda taraftarımızın coşkusu müthiş
 
Az önce stattan içeri girerken Ozan'a dedim ki; daha düne kadar rakip olarak geliyorduk ama bugün ev sahibi olarak buradayız. Çok güzel bir duygu. Eskişehirspor maçını Ozan ve Caner'le tribünden izledik. O gün sahada olmayı çok isterdim çünkü mükemmel bir atmosfer vardı, taraftarların müthiş bir coşkusu vardı.
 
Ozan Tufan:  Fenerbahçe'nin inanılmaz bir taraftar kitlesi var
 
Ben Fenerbahçe'ye karşı ilk olarak 3-0'lık bir Türkiye Kupası maçında oynamıştım. O maçta sağ bek oynamıştım. Çok heyecanlıydım. Taraftarında yoğun ilgisi vardı maça. Zaten taraftarın yoğun ilgisi ve tezahüratlarından etkilenmiştim. Kendimi maça veremiyordum bir türlü. Kendi kendime bestelerini ezberlemiştim onlar söylerken. Bir yandan taraftar geliyor, bir yandan Stoch geliyor, orada ikili bir sıkışma yaşadım sürekli. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Çok baskılı, rakibi boğan bir stadyumumuz  var. Fenerbahçe için büyük bir avantaj, rakipleri için de büyük bir dezavantaj.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!