comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fırat Aydınus için olay sözler! 'Yüreği yetmedi'

15 Ağustos 2015, Cumartesi 11:55
Fırat Aydınus için olay sözler! 'Yüreği yetmedi'

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının hakemi Fırat Aydınus'u sert sözlerle eleştirdi.

FutbolArena - Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan maçta Fırat Aydınus'un sergilediği yönetimi sert sözlerle eleştirdi.

Aydınus'un taraftarlardan korkarak kararlar verdiğini söyleyen Toroğlu, "Hakemin yüreği, ilk maçta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fernandao'yu atmaya yetmedi. Çünkü korktu" ifadelerini kullandı.

İşte Erman Toroğlu'nun Fotomaç Gazetesi'ndeki yazısından bir bölüm;
"Fırat Aydınus, yine sahada oyuncularla fazla konuştu. Daha da önemlisi, oyuncuların görüş alanlarına giriyor, alanlarını ve açılarını engelliyor. Causic'i attığı pozisyonda kesinlikle haklı.
Şimdi Aydınus'a soruyorum...
Daha 5. dakikada Fernandao artistik şekilde penaltı almak için kendisini attı. Bu tarz oyuncuya sarı kart göstermek gerekir. Yedirirse, seni taca atacak. Aynı Fernandao, 3 dakika sonra rakibinin ayağına tabanıyla bastı. Fırat'tan yine ses yok. Alın basma pozisyonunu, oynatın. Görüntünün yanına da Süper Kupa maçında Cüneyt Çakır'ın, Emre'yi attığı pozisyonu oynatın. İkisi de aynı pozisyon. Bana "Hangisi doğru?" derseniz, Çakır'ınki net doğru.
O zaman Aydınus'unki net yanlış.
Bu da şunu gösteriyor; Fırat Aydınus'un yüreği, ilk maçta F.Bahçe Stadı'nda Fernandao'yu atmayı yemedi, korktu. Bu yıl böyle pozisyonları çokça yaşayacağız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!