comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ozan Tufan'ın Bursaspor kariyeri nasıldı?

12 Ağustos 2015, Çarşamba 22:51
Ozan Tufan'ın Bursaspor kariyeri nasıldı?

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan'ın geride bırakılan sezonlarda neler yaptı?

FutbolArena - Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Ozan Tufan, geride kalan sezonda Bursaspor'un orta alandaki en etkili isimlerinden biriydi.

Bursaspor A Takımı'na ilk olarak 2012-2013 sezonunda yükselen Ozan Tufan, o sezon 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta görev yaptı.
Fatih Terim ile ismi duyuldu

2013-2014 sezonunda 8 kez Süper Lig'de forma giyen genç oyuncunun ismi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 2014'ün Mayıs ayında milli takımın Amerika kampına çağırmasıyla daha çok duyulmaya başladı.

Ozan Tufan kaç gol attı?

13 kez milli formayı sırtına geçiren orta alan oyuncusu geçen sezon ise son derece formda bir sezonu geride bıraktı. Ozan Tufan geçen sezon Bursaspor formasıyla toplam 46 maça çıktı. 3 gol attı, 9 asist yaptı. Ozan Tufan, Bursaspor kariyerinde toplamda ise 64 maça çıktı, 54'ünde ilk 11'de sahneye çıkarken bu maçlarda 4 gol 10 asist yaptı.

Ozan Tufan hangi mevkide oynuyor?
 
Genellikle orta sahanın ortasında oynayan Ozan Tufan, çok yönlü bir oyuncu olmasıyla biliniyor. Zaman zaman önlibero ve sağ kanatta da görev yapan 20 yaşındaki oyuncu, hücuma verdiği katkıyla da göz dolduruyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!