comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sofiane Feghouli kimdir?

12 Ağustos 2015, Çarşamba 01:16
Sofiane Feghouli kimdir?

Fenerbahçe'de orta saha transferi için yeni hedef Sofiane Feghouli oldu. İşte Valencia'lı oyuncu ile ilgili tüm detaylar.

Bir süredir orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni hedef Valencia forması giyen Sofiane Feghouli oldu. Hürriyet gazetesinin haberine göre, sportif direktör Giuliano Terraneo Valencia kulübü ile görüşüyor. İspanyol ekibinin 26 yaşındaki oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı, bu nedenle transfer sürecinin zorlu geçtiği belirtildi.

Feghouli için bu yaz Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın da adı geçmişti. 2 sene önce ise Liverpool'un yaptığı teklif Valencia tarafından reddedilmişti. Fenerbahçe'nin Valencia'nın kapısını 10 milyon Euro'luk bir teklifle çaldığı belirtilirken, transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 16 milyon Euro.
Sofiane Feghouli kimdir?

26 Aralık 1989 doğumlu olan Feghouli, 20 yaşındayken Fransız takımı Grenoble'dan Valencia'ya gelmişti. 

Son sezonunda 33 maçta 6 gol 8 asistlik bir performans gösteren Feghouli, yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Sağ kanat ve ofansif ortasaha pozisyonlarında oynayan Feghouli, çabuk, etkili driplingleri olan, teknik kapasitesi yüksek bir isim. 

Cezayir Milli takımının 10 numarası 35 Milli maçta 9 gol attı. Feghouli Valencia'nın 3 sezondur direkt ilk 11 oyuncusu olarak forma giymekte
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!