comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Fenerbahçe'de gelecek var'

07 Ağustos 2015, Cuma 09:50
'Fenerbahçe'de gelecek var'

Fenerbahçeli yöneticiler, Shakhtar Donetsk maçından sonra Vitor Pereira'ya hem güvenoyu hem moral verdi.

Portekizli hocayla dün Lviv Havalimanı'nda bir araya gelen sarı-lacivertliler, Shakhtar maçında 46-64. dakikalar arasında sergilenen futbolun gelecek için umut verici olduğunu ifade etti, “Hayal kırıklığı yaşamıyoruz. Takımın fizik performansından ve arzusundan çok memnunuz. Kaçan gollerden birini atsaydık her şey çok farklı olurdu” dedi.
 
Fenerbahçe'nin, Ukrayna deplasmanında Shakhtar Donetsk'e farklı mağlup olarak, Şampiyonlar Ligi defterini erken kapatması, yönetim kurulunun geleceğe dönük umutlarını azaltmadı. Yaşanan üzüntü nedeniyle karşılaşmanın ardından sıcağı sıcağına Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir araya gelmeyen sarı-lacivertli yöneticiler, Portekizli çalıştırıcıyla dün İstanbul yolculuğu öncesi Lviv Havalimanı'nda bir görüşme gerçekleştirdi.
 
Fenerbahçe'nin, Shakhtar Donetsk karşısında özellikle ikinci yarının ilk bölümünde ortaya koyduğu ofansif futboldan övgüyle söz eden yöneticilerin, Vitor Pereira'ya hem moral hem de güvenoyu verdikleri belirlendi.
 
Kaçan net fırsatların turun kaybedilmesinde belirleyici olduğunu dile getiren sarı-lacivertli yöneticilerin, “Hayal kırıklığı yaşamıyoruz. Takımın fizik performansından, istek ve arzusundan çok memnunuz. Hem sana hem takıma güveniyoruz. Ancak o golleri atmamız gerekirdi. Burada senin yapacak bir şeyin yok. 46-64. dakikalar arasında oynadığımız iyi futbol açıkça gösterdi ki bu takımda ışık var, bu takımda gelecek var. Fenerbahçe zaman içinde gelişerek daha iyi futbol oynayabilir. Yaklaşık 20 dakikalık bölümde iyi futbol oynadık, iyi pas yaptık, baskı kurduk. Bir gol atsaydık maçta her şey çok farklı olabilirdi” ifadelerini kullandıkları aktarıldı.
 
‘Transfer yaparız'
 
Fenerbahçeli yöneticiler, Vitor Pereira ile yapılan görüşmede transfere de yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertlilerin, “Transfer konusunda maddi gücümüz var. Takımın yeni bir takviyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan transfer yaparız” diye konuştukları belirlendi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!