comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Serhat Ulueren, Shakhtar yenilgisi sonrası Fenerbahçe'yi ağır dille eleştirdi

06 Ağustos 2015, Perşembe 14:42
Serhat Ulueren, Shakhtar yenilgisi sonrası Fenerbahçe'yi ağır dille eleştirdi

Serhat Ulueren, Shakhtar Donetsk yenilgisi sonrası Fenerbahçe'yi ağır bir dille eleştirdi.  

Serhat Ulueren, Vatan Gazetesi'ndeki yazısında Shakhtar Donetsk'e elenen Fenerbahçe'yi ağır bir dille eleştirdi. 

İşte o yazı:
ÖYLE olacağı belliydi, aslında benim için hiç sürpriz sayılmaz bu sonuç.
 
İSTİKRAR, dinamizm, tecrübe, kalite, transfer şampiyonu kalitesiz F.Bahçe'yi nakavt etti.
 
VITOR Pereira F.Bahçe'ye imza atarken çok konuşuyordu; yok efendim şöyle yaparım, böyle yaparım diye... İddialı, bazen sert, bazen sevecen görüntüler veriyordu. Taraftar mutluydu ama en önemlisi umutluydu.
 
İDDİA ediyorum, Pereira Türkiye'de atılmaz, daha başka bir ifadeyle hakemlerimiz atma cesareti gösteremez. Ama Felix Zwayer atıverdi işte. Bu Portekizli belki ilerleyen haftalarda takımını ateşleyebilir ama keskin sirke küpüne zarar verir misali başını da çok ağrıtır. Çok havalı ve ukala görüntüsü var. Bunu kabul edebilirim ama Mehmet Topal ve Stoch'un son dakika oyuna girmelerini kabul edemem. Maç 3-0 olmuş, bu neyin değişikliği?
 
F.BAHÇE net fırsatlar buldu atamadı, Shakhtar Donetsk ise az geldi, öz geldi ve 3'lük yaptı F.Bahçe'yi.
 
AMAÇ GALATASARAY'I GEÇMEK
 
İDDİALIYIM, bu sezon Aziz Yıldırım'ın artık son sezonu. Belki de sezonun sonunu bile göremeyecek. Yıldırım'ın amacı G.Saray'ın şampiyonluğunu unutturup paraları olur olmadık adamlara dökmek ve transfer şampiyonu olmaktı... Sonuç yine hayâl kırıklığı. Zaten Aziz Yıldırım'ın hiçbir zaman Avrupa'daki başarı hedefi olmadı ki. Onun için varsa yoksa tek hedef, G.Saray'ı geçip Türkiye'de sözüm ona başarılı olmaktı. İşte böylesine bir sığ ve çağdışı düşünce taraftarın sabrını taşırıyor. F.Bahçe'nin önünün açılması için kulüpteki 1 numaralı isim Aziz Yıldırım'ın gitmesi şart.
 
UEFA'dan da erken elenir!
 
SEN Van Persie, Nani, Fernandao gibi adamları al, 180 dakikada Shakhtar'a gol dahi atama. F.Bahçe'nin ruhu yok, yeni gelenlere eski oyuncular tavırlı, F.Bahçe'nin büyüklüğünü idrak edemeyen oyuncular kadroda ve yine iddia ediyorum bu F.Bahçe ligde de şampiyon olamaz. Şimdi gideceği UEFA'da da erken turlarda elenir.
 
PEKİ F.Bahçe toparlayamaz mı? Elbette toparlar ama bu başkan ve ruhu olmayan oyuncularla asla. Ayrıca Pereira bende ciddi kuşkular yarattı. Oyun taktiği saçma, değişiklikler rezil.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!